ХТО МИ, ЗВІДКИ І СКІЛЬКИ НАМ…

Spread the love

 

Любов Сердунич,

письменниця, перекладачка,

сценаристка, краєзнавиця

 

То нам 2 тисячі 20 років чи 8 тисяч, чи 11020? А може, ЩЕ БІЛЬШЕ?

ОСЬ ЩО ПИШУТЬ АВТОРИ ЦІЄЇ КНИГИ:

«Багато вчених вважає, що заселення України первісними людьми відбулось приблизно 150 тисяч років тому. Однак це твердження не відповідає дійсності.

Насправді людиноподібні істоти на теренах України з’явилися значно раніше. Доказ цього – стоянка первісних людей, відкрита поблизу села Королеве Виноградівського району на Закарпатті. …

Коли про результати експедиції стало відомо керівним парторганам, то з політичних міркувань інформацію оголосили секретною і заборонили публікувати у пресі.

Чому? Тому, що стоянка, як виявиться, була найдавнішою серед усіх, які археологи відкрили на території СРСР. І лише у 1989 році одна із львівських газет повідомила про сенсаційне відкриття 15-річної давнини (1974 року).

Було вирахувано часові рамки знахідок. Найдавніші з них (ті, які залягали на найнижчому культурному шарі) мали вік понад один мільйон років! Речі з останнього, найпізнішого, прошарку було оцінено у 27 тисяч років!».

(Олександр Ковалевський, Леонід Осауленко, «Ілюстрована історія України від найдавніших часів до сучасності» (Науково-публіцистичний нарис). – Кн. 1 (…до 10 століття). – м. Ванкувер, Британська Колумбія, Канада, м. Луцьк, Волинь, Україна. – Видавництво «Ключі», 2011. – С. 14).

Прочитала цю сенсаційну книгу і потроху буду набирати й публікувати рідкісну, вражаючу інформацію для вас, друзі.

Джерело: Фейсбук

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *