День Києва

Spread the love

Відбулася презентація МГО "Волинське братство" у рамках святкування дня Києва спільно з нашими друзями – Асоціацією Земляцтв України.

      29/05/2010 

Святкування Дня Києва на Хрещатику

МГО "Волинське братство" було одним з найбільш активних учасників у презентації Земляцтв України у рамках святкування дня Києва спільно з нашими друзями – Асоціацією Земляцтв України.
Правдиві волинські старовинні речі з дерева, лижники, вишивка, сорочки, рушники та багато інших ексклюзивних речей було представлено в палатці МГО "Волинське братство".
Найбільш гостей спокушали вишукані страви зі смаком з дитинства – деруни, вареники зі шкварками, випічка з маком та багато ще чого смачного, що було з любов’ю приготовано нашими чарівними господинями.
Про нашу особливу волинську родинну атмосферу на цьому святі на всю країну повідало Національне радіо, керівництво якого відгукнулось на прохання виконавчого директора Об’єднання.

Волинська презентація відбулась на ексклюзивно високому рівні!

А тому Особливу подяку за оформлення палатки, організацію свята для земляків та наших гостей, Рада об’єднання висловлює нашим чарівним господиням, членам МГО "Волинське братство" та жіночого клубу «Волинянка», які названі далі:
Жанна Шнуренко, Антоніна Рєпа, Галина Бідношей, Галина Нищик-Прийомська, Аліція Длужевська, Мирослава Корнєєва, Олена Лобчук, Ганна Маковська, Ганна Ярмолюк, Світлана Мирвода Лідія Смаль, Ольга Рутковська, Світлана Огнєва, Надія Шепель, Ліна Голюк, Неллі Просяник, Вікторія Валькова.

Музичну частину презентації нашим соловейкам, чарівним Гандзям, допомагала творити співоча група наших друзів із хору Віталія Лисенка: Федір Вареник,Тамара Солодка, Андрій Щербатюк.

Чарівних волинських жінок на Майдані підтримували Данило Курдельчук, Олександр Скіпальський, Віктор Набруско, Михайло Сорока, Валерій Фень, Валерій Бідношей, Микола Смаль, Михайло Гнатюк та Яків Шумик і головний організатор всього дійства, Голова Асоціації Земляцтв України та Чернігівського земляцтва Віктор Ткаченко.
 


 

текст та фотографії Валерій Фень

Допомогла побачити свято, фотографуючи його миті, Олеся Фень, яка на останніх фото теж потрапила в об’єктив.

 

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *