ПІДСУМКИ ЗВІТНО-ВИБОРНИХ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ МГО “ВОЛИНСЬКЕ БРАТСТВО”

Spread the love

 

Час летить швидко і непомітно, особливо,  коли все у русі і дії. Ось так швидко промайнули чергові п”ять років діяльності Міжнародного громадського об”єднання “Волинське братство”, насичені цікавими заходами, дружніми зустрічами волинян, поїздками, спілкуваннями, новими знайомствами.

Тож прийшов час звітувати, бо так вимагає Статут «Громадської організації «МІЖНАРОДНЕ ГРОМАДСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ «ВОЛИНСЬКЕ БРАТСТВО»,  і він випав на кінець жовтня місяця.

В зв”язку з цим, 28 жовтня 2021 року відбулося засідання Ради МГО “Волинське братство” (див. сайт).

Враховуючи те, що місто Київ увійшло в “червону зону” ковідного епідеміологічного стану, а також  те, що влада планувала вжити транспортні обмеження при відсутності вакцинації, члени Ради одноголосно прийняли рішення провести звітно-виборні Збори організації в онлайн-режимі   шляхом опитування членів МГО “Волинське братство” .

Рада визначила процедуру і порядок  проведення Зборів у таких умовах, щоб забезпечити легітимність, а також призначила відповідальних і визначила терміни з 1 по 20 листопада – у три етапи.

Впродовж 1-8 листопада члени МГО повинні були ознайомитись зі звітом Голови  про діяльність об’єднання за звітний період (див. сайт) та висловитись щодо  оцінки роботи.

З 9 по 15 листопада надати пропозиції щодо висунення кандидатур на посаду Голови об’єднання.

В період з 15 по 20 листопада проведення онлайн-голосування..

 

За підсумками мандатної комісії  (голова Антоніна Рєпа) звіт про діяльність Голови та МГО «Волинське братство» за період 2016-2021рр.. одноголосно оцінили як ЗАДОВІЛЬНО.

Для голосування членами земляцтва була запропонована кандидатура СЕРГІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА ШЕВЧУКА.  Інших пропозицій не надійшло.

Як показало онлайн-опитування, така форма проведення Зборів має свої плюси і мінуси. Мінус – це різні комунікативні можливості учасників голосування, що зобов”язало зафіксувати  кожен голос в додатку до Протоколу Зборів. Плюс – це те, що вперше у голосуванні взяли участь члени нашого Полтавського осередку, які раніше не мали змоги приїхати у Київ.

Отже, 19-20 листопада відбулося онлайн-голосування. За підсумками лічильної комісії (голова Слободян Валентина) кількість учасників голосування забезпечила повноваження звітно-виборних Загальних Зборів відповідно до норми  Статуту.

 

На посаду Голови МГО «Волинське братство» члени об”єднання ОДНОГОЛОСНО обрали  СЕРГІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА ШЕВЧУКА.

 *   *   *

Шановний Сергію Володимировичу!

Вітаємо Вас словами наших членів Ради,

які ми щиро  і дружно підримуємо!

“Вітаю пана Голову Сергія Шевчука з обранням! Успіху та результатів! “, Олександр Скіпальський.

“Натхненної праці задля розбудови нашого Братства!!!”, Микола Новосад.

Вітаю, нових досягнень!”, Микола Колбун.

“Товариство, віримо, що мудра голова і булава пана Сергія Шевчука примножать добрі традиції “Волинського братства”!”, Андрій Поліщук.

 

Жанна Шнуренко,

секретар Загальних Зборів

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *