ЮВІЛЯРИ 2021 РОКУ: РАЇСА ЗАКЛЕЦЬКА

Spread the love

 

Шановна Раїсо Романівно!

Київські волиняни щиро вітають Вас

з ювілейним Днем народження!

 

Ви – донька синьоокої, співучої Волині. Тож природньо, що життєвою стежиною поряд з вами завжди йде пісня, яка й визначила Вашу долю з самого дитинства.

Вона привела Вас і в Київ, де дякуючи Вашому чарівному співу і випадковій зустрічі, Ви  стали учасницею знаменитого на весь світ Національного заслуженого академічного  народного  хору імені Григорія Верьовки.

Досвід, набутий у цьому колективі, Ви нині передаєте маленьким киянам, учасникам створеного Вами дитячого ансамблю «Зернятко», якому недавно виповнилось 30 років.  За ці роки Ваше «Зернятко» проросло не тільки в Україні, але й далеко за її межами.

Ви навчаєте дітей не лише гарно і правильно співати й танцювати, а через пісню прищеплюєєте їм любов до всього українського, навчаєте дітей бути дружніми, доброзичливими, творчими.   

Ваша любов до української пісні була б неможливою без любові до України, до рідної батьківської волинської землі, до своєї родини.

А все у вас складається тому, що ви трудолюбива, вимоглива, успішна, творча людина і просто чарівна, привітна і доброзичлива жінка, мама, бабуся.

Тож зичимо Вам щастя, міцного здоров’я, це зараз особливо важливо, гарного настрою, натхнення і цікавих ідей.

Бажаємо сімейного затишку та благополуччя всій родині!

 

Міжнародне громадське об»єднання

«Волинське братство»

Жіночий Клуб «Волинянка»

Гурт «Волиняни»

 

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *