ЮВІЛЯРИ 2021 РОКУ: ВАРВАРА ДАНИЛКО

Spread the love

 

Шановна пані Варваро!

Дорога Варюшо!

Щиро вітаємо тебе з ювілейним днем народження!

 

От незвично до тебе звертатись офіційно. Ти настільки відкрита, добра душевна, що і в сто, і більше років будеш Варюшею.

 

Народилась ти на Київщині і ніколи не думала, і не гадала, що колись твою душу зачарує синьоока Волинь… Але так мало статись. І ось чому. Все твоє життя поряд з тобою була музика і українська пісня, любов і талант до якої тобі передався від батька. Він грав на гармошці і гарно співав.

 

Тож з самого дитинства наша Варя співала в художній самодіяльності вчилась у музичній школі по класу баяна, а далі  співала в складі ансамблю «Чорнобривець» в Миронівці, потім  у рідному селі Потік керувала художньою самодіяльністю.

 

Протягом усієї трудової діяльності, де б Варя не працювала, поряд була пісня. Ні основна робота, ні сім’я не були на заваді, коли потрібно було відвідувати репетиції та виступати на концертах,  бо талановиті  люди завжди знаходять час для свого захоплення.

 

Переїхавши в Київ, знову стала співати в вокальному ансамблі, одному, потім у другому, аж доки не потрапила до великої фармацевтичної родини КП «Фармація». Ось тут і звела її пісня з волинянками Ганною Маковською, яка на той час  керувала вокальним гуртом, і Ларисою Грінченко – його учасницею.

 

Вони й долучили Варю до волинського гурту «Волиняни» і до нашої волинської родини, яка радо прийняла тебе. а ти полюбила нас, наші волинські пісні і нашу Волинь.

 

Тож навіть свій ювілей ти сьогодні святкуєш на Волині. На фестивалі             вокально-хорового мистецтва «Волинь моя, краса моя», присвяченого пам’яті  композитора та поета, автора гімну волинян усього світу Степана Кривенького.

 

Прийми наш щирий букет вітань  і побажання якомога більше щасливих моментів у житті, щоб твоя чарівна посмішка ніколи не зникала, а мрії завжди збувалися. Нехай кожен твій день рясніє цікавими зустрічами, гарним настроєм, а  вечір закінчується затишним теплом з рідними людьми.

 

Живи цікаво, мрій, люби, світися, насолоджуйся, дивуйся. Жіночого тобі щастя!

 

 Міжнародне громадське об»єднання

«Волинське братство»

Жіночий Клуб «Волинянка»

Гурт «Волиняни»

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *