ЮВІЛЯРИ 2021 РОКУ: ЛАРИСА ГРІНЧЕНКО

Spread the love

 

Шановна Лариса Станіславівна!

Дорога наша Ларисочко!

 

У цей липневий сонячно-спекотний день прийми наші не менш гарячі привітання з ювілейним днем народження!

 

Так! Вже трошки назбиралось за плечима років, здобутків,  досвіду, перемог і розчарувань.

Кажуть, що доля стелить життєву дорогу…  Але, якщо ти озирнешся назад, то виявиться, що ти сама її «протоптала» – від Старої Вижівки, через Полтаву – до Києва.

Щоб отримати омріяну професію фармацевта, ти з заходу поїхала аж  на схід і успішно закінчила Полтавський медінститут. Можливо доля трохи таки допомогла і ти потрапила у Київ, де працюєш вже багато років за фахом, де звила своє «гніздечко», де народила і виховала чудову доньку.

А ось тут  саме доля не могла не привести тебе у нашу волинську родину у столиці. Ти прийшла до нас з піснею, а стала і актрисою, і ведучою, і чудовою подругою, без якої важко уявити наше товариство, особливо жіночий Клуб «Волинянка» та гурт «Волиняни».

Ти надійна, ти безвідмовна, ти талановита, ти співчутлива.

А як істинна волинянка, ти чудова мама, дочка, сестра, господиня і  майстриня. Як у нас на Волині кажуть: «Вмієш зготувати, вмієш і подати».

З роками, кажуть, все примножується. Тож хай примножується твоя родина, хай росте добробут, хай дні наповнюються щастям і гарними подіями. Хай друзі дарують тобі тепло і нехай душу зігріває тобі українська пісня, в яку ти закохана.

Ну, і щастя тобі свого, омріяного, чарівного на многії літа!

 

Міжнародне громадське об»єднання

«Волинське братство»
Жіночий Клуб «Волинянка»
Гурт «Волиняни»

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *