З ДНЕМ ХУДОЖНИКА!

Spread the love

 

11 жовтня 2020 року в Україні відзначають День художника. Це професійне свято було встановлено Указом Президента України в 1998 році з метою розвитку українського образотворчого мистецтва. Відзначається щорічно у другу неділю жовтня.

 

Україна – благословенна земля! Дякуючи своєму географічному положенню, вона має все. Але головне її багатсво це люди, а окраса її – це талановиті українці.

Серед них і майстри пензля, які  дають можливість подивитись на наш світ з різних сторін, відтворюючи на своїх полотнах природу, події, відчуття, мрії і фнтазії. Це неймовірно, красиво, іноді дивно і навіть незрозуміло. Художник так це бачить чи уявляє, а ми ні. Але нам дається, можливість подивитись на все по іншому. вийти за рамки свого внутрішнього світогляду.

Багато відомих художників народила українська земля, які прославили її на весь світ. Багато з них творить і в наш час. І приємно, що серед них є багато волинян, а ще приємніше зустріти їх у нашій столиці.

Вони, як і ми вже стали київськими волинянами, успішно долучились до когорти столичних художників. Творять, працюють, навчають молодь і не забувають свій волинський край.

 

Міжнародне громадське об”єднання 

“Волинське братство” щиро вітає з

Днем художника

Івана Гупіка, Василя Красьоху,

Романа Петрука, Івана Марчука  

і принагідно усіх художників

України та Волині!

 

Вам, творцям краси і гармонії бажаємо невичерпних творчих ідей, натхнення, шанувальників, наснаги, щастя та добробуту!

Прийміть слова нашої поваги і подяки за самовіддане служіння музі та невгамовний творчий пошук.

Гупік Іван

 

Василь Красьоха

 

 

Роман Петрук

 

Іван Марчук

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *