НОВОРІЧНІ ПОДАРУНКИ

Spread the love

alt

Безмежна подяка нашим відважним, безстрашним, витривалим “бойовим” волонтерам. Хочеться подарувати їм ще багато, багато пафосних і теплих слів. Вони їх варті. Дякуємо вам!

Адже ми зібрали подаруночки в теплі і затишку, а ви їх везете, не зважаючи на перепони – і людські, і погодні.

Отже, “летять” подаруночки, підготовлені  “Бойовими швачками” та жіночим Клубом “Волинянка”, щоб принести хоч маленьку святкову радість бійцям.

Ось, що пишуть наші волонтери на сторінках Фейсбуку  у своїх коротких репортажах:

Людмила Ольшевська

 Разом наближаємо пeрeмогу!…
”Вчора я познайомилась з чудовою Жанною Василівною Шнуренко із МГО “Волинське братство” . Хочу подякувати їй і дівчатам “Бойовим швачкам” – Любові Гузовській, Тетьяні Александровні за білизну для хлопців. – 22 шт!!! В короткий термін- дякую. Вже сьогодні перед роботою відправила для підопічних Юлії Апостолової.
Жанна Василівна передала від Матвійчука Олександра ковдру, подушки, светри, теплу білизну, шапку . Від профессора Університету ім Т.Г. Шевченка Берлача Анатолія Івановича 
– 5 комплектів термобілизни і вовняні шкарпетки. Вже вранці все вирушило з Бандера Валентин (Bandera Valentin) на схід . 

Дякую Вам безмежно!”

 alt 

alt    alt

Tatyana Korbut

27 грудня  · 

Дуже люблю коли маю змогу сама передати в руки все, що везу. На жаль,  іноді просто скрізь не встигаю, бо світовий день короткий. Але не в цей раз! передала)).
Дякую “Бойовим швачкам” – вам, клубу “Волинянка”  і школам за смаколики, подарунки для хлопців.

alt   altalt     altalt

Elena Berezutska

Новорічні поздоровлення отримали від вас, наші дорогі друзі,  хлопці з 1 бату 128 ОГПБ. Дуже раділи та дякували наші роднусіки за новорічні подаруночки від «Бойових швачок» (Любов Гузовська, Олександра Перова) та жіночого клубу «Волинянка» (Жанна Шнуренко), діточок зі шкіл – 129; 209,238 м. Києва. Вони зробили настрій хлопців зовсім святковим. Смачнющі пиріжечки з капусткою розлетілися як пташечки! Дуже смачні пиріжки!

Elena Berezutska

Привітали зі святами і хлопчиків з 130 бату! Передали через Аліну Приймак подаруночки від «Бойових швачок» (Любов Гузовська, Александра Перова), жіночого клубу «Волинянка» (Жанна Шнуренко), діточок з київських шкіл-129, 208, 238. 

Elena Berezutska

Знову 6 рота 2 бат 54 ОМБР. Привітали хлопчиків з новорічними святами та передали ваші подаруночки нашим незламним Героям. «Бойові швачки» (Любов Гузовська, Александра Перова) та жіночий клуб»Волинянка» (Жанна Шнуркнко), учні шкіл-129, 209, 238 м.Києва передали хлопчикам новорічні подаруночки 

alt   alt

alt   alt

alt    alt

alt

Natali Prilutskaya 

Дякуємо нашим Гeроям за нашe мирнe нeбо!

Дякуємо Кожному, хто пам’ятає про тe, на чиіх плeчах сьогодні тримається наш кришталeвий світ!
Дякуємо всім, хто цінує подвиги наших Гeроів! Дякуємо тим, хто шанує іх тяжку працю-бeрeгти Украіну! Дякуємо всім, хто пам’ятає про тe, що в нашій краіні війна, і робить всe для нашоі пeрeмоги!
Бeзмeжно дякуємо за частинку душі, вкладeну в ці подарунки!
Дякуємо кожному, хто долучився до чудовоі акціі та подарував свято солдату на пeрeдовій!
Дякуємо бeзмeжно: команді ”Бойових швачок” , ”Смаколикам для Гeроів” , “Пластунам”, школярам, єдиній в Украіні -Дитячій Волонтeрській Організаціі, Баришівській Хунті, та багатьом іншим, хто приймає участь і борeться за пeрeмогу!

Продовжуємо нeсти радість і свято на фронт!

Долучайтeся!

Жанна Шнуренко       

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *