Сьогодні святкує свій день народження виконуючий обов”язки Голови МГО “Волинське братство”

Spread the love

ШЕВЧУК СЕРГІЙ ВОЛОДИМИР 

 

Шановний СЕРГІЮ ВОЛОДИМИРОВИЧУ!

Прийміть наші найщиріші побажання міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії та наснаги у всіх Ваших добрих справах.

Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість! Нехай доля завжди буде прихильною до Вас і дарує радість життя, удачу, вірних і надійних друзів! 

Успіхів Вам у звершеннях на благо процвітання МГО «Волинське братство», рідної Волині та України!

З роси і води Вам на многії і славнії літа!

Віримо, що у цей складний час, як в країні так і в нашому земляцтві, тільки такий справжній професіонал, майстер своєї справи і талановитий керівник, як Ви, зможе забезпечити успішну діяльність нашої організації.

Сила людини в її вмінні працювати з людьми, виходити переможцем із умов роботи, життя і побуту людини.

То ж успіхів Вам на цьому шляху! Щоб Ваші мрії завжди збувалися, ніхто не перешкоджав досягненню поставленої мети, а Ваші друзі та колеги приносили Вам лише добрі та радісні новини.

Бажаємо й надалі залишатися таким енергійним і невтомним, завзятим і неспокійним душею, щирим і турботливим, щедрим на добро. Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею.

Щиро зичимо вам подальших успіхів, безмежної енергії та наснаги у ваших добрих справах, нових починаннях і звершеннях. Доброго вам здоров’я, щастя, родинного тепла і Божої ласки!

МГО “Волинське братство”

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *