Бойові швачки волинянки

Spread the love

Сьогодні 15 серпня 2015 року ми приймали участь у волонтерському ярмарку, що проходив на площі біля Михайлівського собору у Києві.

Виконавчий директор МГО "Волинське братство" Світлана Соколова та Голова жіночого клубу "Волинянка" Жанна Шнуренко активні учасники волонтерської групи "Бойові швачки".

Волонтерська група "Бойові швачки" була створена через соціальні мережі небайдужими жінками ще в січні 2015 року. Група займається збором тканини для пошиву та передачі на безоплатній основі білизни солдатам, що перебувають в АТО. За цей час вдалося пошити та передати через волонтерів та напряму бійцям уже більше ніж 5000 штук нижньої білизни та інших предметів першої необхідності.

 В червні 2015 року «Асоціація земляцьких організацій «Рада земляцтв областей та регіонів України» в особі Президента Ткаченко Віктора Вікторовича на прохання МГО "Волинське братство" долучилася до цього волонтерського проекту по пошиву білизни для воїнів АТО та передала 120 метрів тканини та нитки на безоплатній основі.

За короткий час існування групи, про нас розповіли кілька телеканалів (УТ-1, Reuters та інші), радіо Промінь, Радіо Свобода. Ми розміщуємо інформацію на сайті МГО “Волинське братство”, сайті «Асоціації земляцьких організацій «Рада земляцтв областей та регіонів України», youtube.com, друкуємо оголошення, з проханням долучитися до ініціативи, які, в свою чергу, розміщуємо в багатолюдних місцях, приймаємо участь у виставках.

Більше третини активних членів групи складають волинянки. Бойові швачки регулярно отримують відеозвіти та подяки з передової. Всю інформацію про діяльність волонтерської групи “Бойові швачки” можна отримати на сторінці у фейсбук https://www.facebook.com/groups/shvachky/.

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *