Волонтерські проекти

Spread the love

В час, коли країна в важкому стані, коли наші молоді захисники на фронті, ми не можемо залишатись осторонь. Уже декілька місяців існує волонтерська група Батальйон "Бойові швачки", що сформувалася спонтанно за допомогою соціальних сіток. Жінки працюють на добровільних засадах і шиють у вільний час білизну для солатів, які знаходяться в зоні АТО. 

Голова молодіжного крила МГО "Волинське братство" Світлана Соколова долучилася до цієї ініціативи ще на старті та є активним учасником групи. Також трохи згодом, на заклик Соколової, до роботи приєдналися жінки з клубу "Волинянка", який вже давно працює в нашому об'єднанні: голова – Шнуренко Жанна Василівна, Рутковська Вікторія, Бідношей Галина та Бідношей Алла. Зараз вони є активними та постійними учасниками розкрою та пошиву. Силами наших жінок вже передано волонтерам для передачі в зону АТО більше, ніж 700! штук білизни.

До цього, група збиралася в Центральному військовому госпіталі на вулиці Щорса. Керівництво госпіталю всіляко сприяє та виділяє приміщення для праці на безоплатній основі. 

Сьогодні, 18 квітня, по ініціативі жінок з Волинського братства група "Бойові швачки" зібралася в приміщенні МГО "Волинське братство" для того, щоб розкроїти зібрану напередодні тканину.

Репортаж на Першому національному каналі телебачення України про батальйон "Бойові швачки"

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=VMJbZ54rS88{/youtube}

Запрошуємо переглянути фото, я ми сьогодні працювали в стінах МГО "Волинське братство".

 

Текст  Світлана Соколова

Фото Світлана Соколова та Вікторія Стегереску

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *