Дитячий дім у Володимирі-Волинському

Spread the love

Відбулася робоча поїздка виконавчого директора МГО "Волинське братство" Валерія Феня до міста Володимира-Волинського, щоби привітати з Різдвом Христовим вихованців дитячого будинку сімейного типу Наталії Бучковської.

 Відбулася робоча поїздка виконавчого директора МГО "Волинське братство" Валерія Феня до міста Володимира-Волинського, щоби привітати з Різдвом Христовим вихованців дитячого будинку сімейного типу Наталії Бучковської.

МГО "Волинське братство" продовжує ефективну співпрацю з шотландською фундацією «The Friends of Ukraine in Scotland», започатковану за підтримки Голови Об’єднання Данила Курдельчука та першого заступника Голови Віктора Набруска.

Хочеться відзначити дуже активну роботу та допомогу українським діткам шотландського професора Роберта Брауна. Саме завдяки активній позиції пана Брауна звершується багато гарних справ в Україні, що яскраво продемонстровано у Річному звіті Фундації за 2011 рік.

Приємно відмітити, що завдяки співпраці Фундації з Волинським братством продовжено гарну традицію – дарувати святкові подарунки дітворі діткам сирітського будинку сімейного типу Наталії Бучковської у Володимирі-Волинському.

У цьому році саме на Різдво Христове виконавчий директор МГО "Волинське братство" Валерій Фень завітав у гості до дітвори.

За погодженням з мамою Наталкою подарунки були:

практичними – новий потужний пилосос Samsung циклонного типу – щоби завше було чисто у домі та мобільний телефон Nokia на дві сім-картки – щоби тримати зв'язок зі всім світом

цікавими (а також інформаційними та повчальними) – це гарно іллюстровані книги про природу, історію, казочки для найменшеньких, твори українських та світових класиків тощо

 

 Але, як завжди, найбільшим попитом і у старших і менших діток користувалися цукерки та фрукти

 

А тепер ми поколядуємо – а ти, дядьку, розщедрюйся!

 

 А ми вже не плачемо, ми самі гарні і найкращі !!!

 

Висловлюємо вдячність гарному українському парубку Кевіну, який допоміг зафіксувати миттєвості для історії, але й сам потрапив в об’єктив фотоапарату

 А на прощання – фото на пам'ять

 

По дорозі назад зазирнув до музею видатного земляка В’ячеслава Липинського у Затурцях

 

 

Текст та фото Валерій Фень

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *