Поїздка Курдельчук і Жулинський

Spread the love

Президент Міжнародного громадського об’єднання «Волинське братство», директор Інституту літератури імені Т. Г. Шевченка НАН України, академік Микола Жулинський та голова Міжнародного громадського об’єднання «Волинське братство», президент Української іноземної юридичної колегії Данило Курдельчук здійснили робочу поїздку до Луцька для участі в засіданні Наглядової Ради у Волинському національному університеті імені Лесі Українки.

Президент Міжнародного громадського об’єднання «Волинське братство», директор Інституту літератури імені Т. Г. Шевченка НАН України, академік Микола Жулинський та голова Міжнародного громадського об’єднання «Волинське братство», президент Української іноземної юридичної колегії Данило Курдельчук здійснили робочу поїздку до Луцька для участі в засіданні Наглядової Ради у Волинському національному університеті імені Лесі Українки.

Усі члени Наглядової ради, волиняни за походженням, запропонували нові ідеї та проекти задля покращення життя й побуту студентів і викладачів університету, популяризації вишу на всеукраїнському й світовому рівнях.

На зустрічі мав слово й голова «Волинського братства» Данило Курдельчук, який охоче погодився сприяти розвитку університету, підтримувати його інтереси в міжнародних організаціях. Данило Маркович впевнений, що ВНУ вже має добрий фундамент та потенціал і спроможний навіть до самостійної позитивної еволюції. Тут тісно переплітається освітня і наукова функція, в результаті чого виш закінчують не просто фахівці, а справжні патріоти.

По матеріалам  сайту http://www.vnu.edu.ua/

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *