Євгенія Пірог

Spread the love

дитяча письменниця.

Дуже активна, весела і приємна людина. Читайте її розповідь про себе. Можна задати їй питання на нашому форумі.

В моїй біографії Волинь залишилась теплим спогадом про більш ніж 13 років, проведених в Нововолинську.
Тут виростали мої діти, я продовжувала зростати професійно, ці роки розкривали творчі та організаційні можливості та спрямування.

Незабутньою є участь (не тільки як засновника) у житті молодіжної організації «Шоу-клуб «Азарт». Разом з молоддю шахтарського містечка вдалося реалізувати різноманітні креативні проекти та знайти безліч друзів, з якими і зараз поруч.

Місто Рівне, що є частиною історичної Волині, також вплелося у життєву долю і майже на 5 років стало наступною сходинкою та запам’яталося заснуванням громадської організації «Альфа». Оригінальні проекти, театралізовані дійства на будь яку тему, організація змістовного дозвілля для молоді – це був справжній сенс буття! Організовано було навіть роботу студії шкільного радіомовлення «Радіо 2000 Гц» та видання учнівської малотиражної газети «Спалах» в часи, коли це бачили лише в серіалі «Беверлі Хіллз»!

Творчі ідеї знадобилися і по поверненню до столиці. Мій наступний проект –  Інтернет-сайт МногоФото! Запрошую, це сюди: mnogofoto.net

Роздуми куди спрямувати суттєвий досвід в організації молодіжних та дитячих свят, конкурсів та просто неймовірних творчих подій від А до Я – тобто, від ідеї до втілення – призвели до нових творчих мрій. Нині, коли я знову в Києві, пишу дитячі книжки, казки, сценарії спектаклів та програм. Авторський сайт «Всі Мрії»презентує дещо з моєї творчості та мрій. Запрошую!

Нещодавно вийшла друком одна з моїх книжок «Хлопчик Вітерець та Золота Планета». Я називаю її «дитячою казкою для дорослих або дорослою казкою для дітей». Сподіваюсь, прочитавши її своїм дітям, ви знайдете про що з ними поговорити. Адже спілкування – це те, чого так не вистачає у сучасному житті! Окрім того, книжка має творче завдання для юних читачів, тож діти стануть не тільки співавторами, а ще й активними творцями свого різнобарвного Всесвіту.

І кілька слів на завершення знайомства.
Мрійте щиро та посміхайтесь мрійливому світові!

Радо зустрінусь з вами на сторінках сайту та творчих зустрічах.

Дещо з біографії.
Закінчила школу в Херсоні.
Підкорила виші в Києві – Київський Державний Університет ім.Т.Шевченка     (фізичний факультет) та в Москві за спеціальністю технічна експертиза винаходів.
Автор книг для дітей, сценарист, арт-директор проекту «Всі Мрії».
Маю велику дружну родину, неймовірні творчі плани та віру, що мрії мають     властивість здійснюватися!

Євгенія

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *