Волинський національний університет

Spread the love

19/05/2010

Міжнародне громадське об'єднання "Волинське братство" сердечно вітає професорсько-викладацький та студентський колектив з 70-ю річницею створення Волинського національного університету імені Лесі Українки.

 

Ректору Волинського національного університету імені Лесі Українки
проф.Коцану І.Я.

Шановний Ігоре Ярославовичу!

Міжнародне громадське об'єднання "Волинське братство" сердечно вітає професорсько-викладацький та студентський колектив з 70-ю річницею створення Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Ви пройшли довгий і тернистий шлях визнання: від невеличкого учительського інституту, що почав роботу у буремному 1940-му році маючи всього 50 викладачів та 135 студентів до сьогоднішнього авторитетного та потужного університету України, що має у своїй структурі чотири інститути та 14 факультетів, де працює понад 700 викладачів, університет в якому навчаються понад 14 тисяч студентів і слухачів і який заслужено носить гордий статус Національного.
Ми пишаємося тим, що Волинський національний університет є альма-матер для багатьох вихідців рідного краю, що об'єднані Волинським Братством, які стали успішними бізнесменами, авторитетними фахівцями, кваліфікованими педагогами, високими державними службовцями, а основне – шановними інтелігентними особистостями та патріотами завдяки шляхетному вихованню і грунтовній базовій освіті, набутій в його стінах.

Ми горді з того, що у Волинському національному університеті навчалися і зараз навчаються студенти з усіх куточків нашої держави, а також з-за її меж, тим що університет унікальним вищим навчальним закладом, де здобуваються знання, необхідні для професіоналів міжнародного класу.

Нехай же випускники університету – магістри, спеціалісти, бакалаври свято бережуть традиції університету, впроваджують в життя здобуті знання, пишаються професорсько-викладацьким складом і свято бережуть в серцях студентські роки, проведені в чудовому, неповторному Луцьку, у стінах альма-матер.

Волинське братство розкриває свої обійми для поповнення наших рядів молодими перспективними волинянами, радо приймемо у наше братство і надамо підтримку. Нехай на дорозі до знань завше горить зелений вогник, а Волинський національний університет надалі утверджує свій високий авторитет на світових просторах.

З пошаною,

Президент М.Г. Жулинський
Голова Д.М. Курдельчук
Виконавчий директор В.В. Фень

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *