ЧЕРГОВА ПРОВОКАЦІЯ ФСБ РОСІЇ

Spread the love

 

Заява ФСБ РФ про затримання «українських неонацистів», які нібито готували теракти та масові вбивства, є провокацією.ї

 

Про це у коментарі Guildhall заявив екс-керівник Головного управління розвідки України, двічі заступник голови СБУ генерал-лейтенант Олександр Скіпальський.

Як зазначив Скіпальський, провокація націлена на внутрішню аудиторію, щоби показати росіянам в особі України можливого ворога.

«Це для того, щоб підтверджувати своєму населенню, що в Україні є не нормальна влада, не нормальні люди, а ціле збіговисько «нацистів», «фашистів».

Це демонстрація для того, щоб росіяни вірили в їхню брехню. Це робиться спеціально з провокаційною метою – у рамках загальної тенденції інформаційної гібридної війни», – заявив він.

Скіпальський також не виключив, що серед затриманих були завербовані українці, які приїхали на заробітки. Саме цим можна пояснити «106 затриманих у 37 регіонах Росії».

«Вони майстри провокації. Вони спеціально могли завербувати тих українців, які їздять до них на заробітки», – зазначив він.

Нагадаємо, у Росії заявляють про нібито затримання понад ста «українських радикалів». Раніше у коментарі GuildHall політолог Олег Саакян розповів, що кампанія із затримання «неонацистів» має кілька цілей, але всі вони орієнтовані на внутрішнього споживача

Джерело: видання “Guildhall”

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *