ЮВІЛЯРИ 2021 РОКУ: ВАЛЕНТИНА БАБАНІНА

Spread the love

 

Шановна пані Валентино!

Дорога наша волиняночка!

Щиро вітаємо Вас з ювілейним днем народження!

 

На килимі життя

Розквітла ювілейна дата.

Тож варті ви сповна

Букет вітань приймати!

Як і більшість з нас, київських волинян, чи то доля, а більше всього прагнення здобути бажану освіту, привели вас з ковельщини у столицю.

Тут і обертав вас життєвий круговорот з радощами і смутком, здобутками і втратами,  зі щастям материнства і навчанням та працею.

Ви з честю з усім вправились. І освіту технічну непросту здобули, і реалізували себе як фаховий спеціаліст у констукторському бюро, і синочка достойного виховали.

Ви у вищій степені людина самодостатня. Вашій ерудиції можна позаздрити. Ви  багато читаєте, подорожуєте, цікавитесь історією і подіями, постійно удосконалюєте свій кругозір.

А крім того, ви освоїли техніку печворка, зовсім не простий вид рукоділля. Причому досягли такої майстерності, що ваші вироби прикрашають інтер»єри за кордоном.

А в нашому  жіночому  Клубі «Волинянка», крім активної участі, ви і швея, і дизайнер і порадник. Костюм Святого Миколая, атрибути і образи до наших сценок і постановок – це все ваша творчість і бажання допомогти. Ви надійна,  безвідмовна і талановита.  Вашим добрим справам немає меж, жага до життя і вдосконалення неймовірна…

Тож нехай Господь поверне Вам усе добро сторицею, укріпляє здоров’я і душевний спокій.

А роки   хай пригортають.

Негаразди  відлітають.

Серце радісно  співа

Лиш від щастя і добра!

 

Міжнародне громадське об»єднання

«Волинське братство»

Жіночий Клуб «Волинянка»

Гурт «Волиняни»

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *