У ЛУЦЬКУ ВІДКРИЛИ КОНСУЛЬСТВО ЛИТОВСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ

Spread the love

 

Почесне консульство Литовської Республіки у місті Луцьку урочисто відкрило свої двері 11 червня.


Дипломатична установа знаходиться на вулиці Словацького, 12, у центрі міста, повідомили у Луцькій міській раді.

На її відкриття завітали високопосадовці Литовської Республіки на чолі з Віце-спікером Сейму Паулюсом Саударгасом та Надзвичайним і Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні Вальдемарасом Сарапінасом, народні депутати України, почесні консули з Польщі та Чехії, Луцький міський головаІгор Поліщук та його заступник Ірина Чебелюк, а також представники обласної влади.

Ігор Поліщук привітав усіх з відкриттям Почесного консульства Литовської Республіки у місті Луцьку та побажав Почесному консулу Литовської Республіки у Волинській області Сергію Мартиняку успішної та плідної роботи.

«Луцьк зажди був успішним у питаннях міжнародної діяльності. У Литві ми маємо міста-партнери, з якими успішно співпрацюємо. Я сподіваюся, що з відкриттям Почесного консульства ця співпраця буде лише поглиблюватися, ставати активнішою та приноситиме ще більше результатів. З Литовською Республікою ми тісно поєднані історією та культурою, а тепер, я сподіваюсь, ми будемо поєднані й гарними інвестиційними проєктами, які будуть спрямовані на те, щоб наші міста розвивались, ставали успішними та прогресували», – зазначив Луцький міський голова.

Відвідати Почесне консульство Литовської республіки у місті Луцьку можна з понеділка по п’ятницю з 10-ї до 13-ї години, а за попереднім записом у ці ж дні, щоправда з 14-ї до 17-ї години.

 

Джерело: видання “Волинські новини”, Фейсбук

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *