ЮВІЛЯРИ 2021 РОКУ: МИТРОПОЛИТ ЛУЦЬКИЙ І ВОЛИНСЬКИЙ МИХАЇЛ

Spread the love

 

Ваше Високопреосвященство!  Шановний Владико!

Міжнародне громадське обєднання «Волинське братство»  сердечно вітає Вас, Ваша святосте, з ювілейним Днем народження!

 

У цей день, крім привітань, хочеться звернутися до Вашого Високопреосвященства зі словами глибокої шани і вдячності, адже Вашими молитвами і невпинним щоденним піклуванням Волинська єпархія стала оплотом Православ’я і після отримання  Україною Томосу вже внесла  великий внесок у розбудову нашої Православної української церкви.

Нині для неї дуже важливим є діалог із суспільством, який мусить проявлятися в доброзичливій позиції у міжконфесійному спілкуванні, в роботі з різними соціальними верствами населення України, в участі Церкви в суспільному житті та в місіонерських і благодійних проектах. Саме ці напрямки  простежуються у Вашій активній діяльності, що дає надію і впевненість на достойне майбутнє нашої Святої Церкви.

Ми з приємністю згадуємо нашу зустріч з вами у Волинській світлиці біля Золотих Воріт, наше спільне зі священниками Вашої єпархії святкування   у нас в Києві 1030-го ювілею Хрещення України-Русі.

Ікона Волинської Божої матері, подарована Вами у це свято, займає гідне місце і пошану у нашій світлиці.

Ми пишаємося, що кожного разу у День Хрещення Русі на Володимирській гірці, біля пам’ятника князю Володимиру лунають Гімн України та Гімн волинян усього світу «Волинь моя», які виконують тільки  наші волинські священники.

Справа служіння Богу є надзвичайно відповідальною і Ви гідно працюєте, здійснюючи покладені на Вас високі обов’язки Митрополита Луцького і Волинського.

Тож нехай Господь Бог щедро винагородить Ваше Блаженство за ваше вірне служіння Йому і  українському народу.

Бажаємо Вам і надалі бути зразком щирого і ревного служіння Святій Православній Церкві, міцного стояння у вірі перед випробуваннями і викликами сучасного світу.

Бажаємо Вам, шановний Владико, доброго здоров’я, милості та ласки Божої, душевного миру, терпіння та успіхів у розбудові нашої Православної української церкви.

Многая і благая Вам літа!

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *