ДЕНЬ ПРИМИРЕННЯ І РОСІЯ ОЧИМА РОСІЯНИНА

Spread the love

 

Сьогодні 8-го травня в Україні, так само як і в усьму світі, відзначається День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни.  А 9 травня – День Перемоги над нацизмом у ІІ Світовій війні.

Схиляємо голови перед відважними героями, які пожертвували своїм життям заради миру у всьому світі.

Найважливішим підсумком війни має бути не культ перемоги, а вміння цінувати мир. Наша пам’ять є запобіжником від того, щоб подібні лиха ніколи не повторювалися.

 

Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства. Ці дні присвячені пам’яті тих понад 80 мільйонів людей, чиє життя було обірвано насиллям світового масштабу.

Здавалося б світ отримав кривавий урок. Але ні. Війни продовжуються. Загроза Третьої світової війни ходить примарою по земній кулі.

Ось і в наш час основним терористом і основною загрозою стала Росія – країна, яка у світі позиціонує себе як миролюбива та миротворча. А, насправді, коли ми говоримо: «НІКОЛИ ЗНОВУ!», вони кажуть: «МОЖЕМ ПОВТОРИТЬ!», навішуючи ярлики – «терористи, неонацисти, фашисти»… І вже повторюють – Грузія, Сирія, Україна…

Вагнерівець

Філософія сучасної російської політико-правової стратегії містить увесь комплекс ідей, основою яких є месіанська роль спасіння цивілізації під егідою  великої та неподільної Росії.

Країни, які не підтримують ці ідеї або відкрито їх відкидають, кремлівське керівництво зараховує до ворожих, з якими слід вести боротьбу в усіх напрямах.

На думку багатьох вітчизняних і зарубіжних фахівців, Путін поставив за мету повернути собі панування над країнами колишнього Союзу, робить спроби трансформувати наявну полярність світу і міжнародну систему.

Для Росії «війна – це мир»! Це перевернута «з ніг на голову» ідея маніакально-хворобливого господаря Кремля, на втілення якої «цар» не шкодує ні коштів на збільшення військово-технічній могутності, ні людей – як своїх, а тим більше чужих.

Брехливо «репетуючи» на весь світ, що він миротворець, вбиває, нищить, погрожує атомною кнопкою і веде себе як «мавпа з гранатою» так, що світ, дійсно, не знає, що з цією «мавпою» робити і що вона втне кожної миті..

Волаючи без сорому, що українці брати, вже сьомий рік вбиває їх, стягує до кордонів цілу армаду військових сил, погрожуючи і лякаючи.

Фотографія  97-річного ветерана, який пережив онука – героя АТО,

облетіла Інтернет. Учасник Другої світової війни Іван Залужний

із Запоріжжя святкує День Перемоаи без онука-нацгвардійця,

який у віці 23 роки загинув від рук російських окупантів.

 

Інформаційна війна путінської Росії проти України призвела до того, що більше половини опитаних росіян готові воювати з українцями.

Вірусом ненависті особливо заражені молоді люди, які ніколи не були в Україні і не мають контактів з її громадянами. Старших людей лякають «бандерівцями-головорізами, які прийшли до влади».

Це результат планомірної тотальної брехні, яка розробляється ідеологами Кремля, транслюється телебаченням і поширюється усіма можливими шляхами.

Росіяни байдуже реагують на власне вторгнення в інші країни, на бомбардування Алеппо, на катування в Донецьких підвалах, на викрадення в Криму, на масове зґвалтування в Центральноафриканській Республіці. Ці злочини, на відміну від злочинів Другої світової війни, відбуваються на наших очах.

Щорічно, ось і в цьому році також, напередодні Дня Перемоги в Росії з наростаючою силою відбуваються акції «побєдобєсія». І чим далі війна, тим вони масштабніші. Іноді це набирає комічних форм, хоча це «сміх крізь сльози». Це, навпаки, страшно, бо задурюють голови вже наймолодшому поколінню, готуючи його до війни.

 

І, як «голос волаючого в пустелі», до росіян ще кілька років тому звернувся Голова Об’єднаного комітету ветеранів ВДВ, ГРУ, Спецназу, Флоту і Морської піхоти Росії, Михайло Михайлович Вістіцький.  Він написав емоційний пост у Фейсбуці, де показав, що таке офіцерська честь і совість, закликав росіян задуматись над реальним станом подій.

Чи задумались? Реалії вказують, що більшість, на жаль, ні…

Далі мовою оригіналу,

 «…Есть такие слова, в песне «Голубых Беретов»: « Всегда голубые погоны – чернеют на наших плечах!»

У нас в роте было 27 человек из Украины, и что скажите, они мне все теперь враги? Eсли захотели жить без Януковича и его банды жуликов и воров??? Нет, из-за полит-конъюнктуры, не заставите меня считать моих друзей, врагами.

Мне сейчас очень часто пишут диванно-компьютерные вояки, мол, что Вы молчите, выскажете свое мнение, про фашистов и т.д.

В качестве ответа могу задать им вопрос:

Мы кто Вам??? Воины добра?????

Тогда почему мы всё время воюем НЕ на своей земле??? Тогда почему НАС в Польше, в Финляндии, в Венгрии, в Чехии и Словакии, в Германии, в Латвии, в Литве, в Эстонии, в Афганистане, в Приднестровье, в Чечне, в Грузии, а теперь и в Украине называют ОККУПАНТАМИ???? А ???

Задумайтесь хоть немного! Кто нибудь из Вас был в составе войск, когда местные жители  тебе в лицо кричат:: «..убирайтесь отсюда Оккупанты!»???

Почему мы воюем с бывшими Братьями????

ВСЕ эти народы фашисты???

Почему на нас никто не нападает, а мы всё воюем и воюем????

Почему почти все мои Братишки имеют ранения и контузии, за какую такую идею на чужой земле????

Очнитесь, у России уже нет союзников, кроме мизерной Беларуси и виртуального «Гондураса».

Мне больше не хочется участвовать в политической жизни страны, где основная часть населения просто одурела от лже-патриотического угара, желающая УБИВАТЬ своих братьев, за идеалы, которые даже сами себе не могут сформулировать и объяснить.

Это наверное идея расширения империи которая ничего не производит??? У которой нет хороших дорог и своего производства, не достаточно больниц, поликлиник, жилья, детских садов, яслей и домов для престарелых??? Где загублено сельское хозяйство и порабощен Бизнес. Где разворовывается больше половины Госбюджета страны, а воры носят Георгиевские ленты.

У нас не капитализм и не социализм, а чиновничий феодализм («неведомая грёбаная херня»). Мы сами не знаем куда идем. Мы ничего не производим, найдите у себя дома, хоть что нибудь (кроме жигулей) со значком «сделано в РФ».

Нам нечем гордиться. Царь хочет править как Сталин, но жить как Абрамович. Такую феодальную империю разве нужно расширять? Чтоб у захваченных народов тоже ничего не было???

На мой взгляд, если ты вел правильную внешнюю политику, то все соседние страны, стали тебе СОЮЗНИКАМИ, ДРУЗЬЯМИ, и ПАРТНЕРАМИ, с которыми потом границы и размоются, как в Объединенной Европе, это и будет «империя» на дружбе партнерстве, согласии и союзничестве.

Ни Союзников, ни Друзей, у нас нет, а Партнеров не будет уже в ближайшем будущем из-за санкций принятыми всеми Европейскими странами. Или они тоже все фашисты???  И Австралийцы (поддержали санкции) и Мексиканцы и Канадцы и Америкосы все фашисты? ВСЕ кроме нас?

Фашистский мир против человеколюбивой России-прикол. Самим не смешно?

Да в России человеческая жизнь и личность никогда не ценилась и ничего не стоила, А В ОСОБЕННОСТИ, НИКОГДА НЕ ЦЕНИЛАСЬ ЖИЗНЬ СОЛДАТА.

Может в нас самих, что то не так?…»

26.01. 2018

 

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *