ЮВІЛЯРИ 2021 РОКУ: ОПЕЙДА АЛЛА ОЛЕКСАНДРІВНА

Spread the love

 

Дорога Алло Олександрівно!

 Наш волинський соловейко!

 

Від  волинської спільноти у місті Києві

прийміть нашу повагу і щирі вітання

у цей особливий для вас день –

 ювілейний День народження!

 

Ви по праву належите до плеяди талановитих виконавців, професіоналів високого рівня, чия творчість витримала випробування часом, стала яскравою сторінкою пісенного мистецтва.

Ми з радістю висловлюємо своє захоплення Вашим талантом і працездатністю. Дякуємо Вам за море позитивних емоцій, за любов і за радість!

Слухаючи Ваші пісні – і сольні, і в складі дуету «Душа Волині» –  ми, київські волиняни, як і мільйони синів і доньок синьоокої Волині, що живуть за межами нашої малої Батьківщини, згадуємо нашу рідну домівку, озера та ліси, наш славний Луцький замок, наші рідні міста і села, як пахне липа, як незабудками квітнуть луги, як співають соловейки на калині і розквітають маки та волошки в житі.

Вас люблять в Україні і за кордоном. Але найбільше Вас люблять волиняни.  Бо Ви, пані Алло, і є душа Волині, бо ви живете серцем, співаєте душею  своє, рідне з дитинства, сієте зернятка  любові у талановиті дитячі душі, з’єднуєте вервечкою любові до нашого фольклору,  до рідного краю сотні сердець – і дорослих, і дітячих.

Тож співайте, творіть, прославляйте рідну Волинь, зберігайте і примножуйте пісенне багатство нашого краю. Співайте про радість, співайте про смуток, співайте про почуття і думки, мрії…  Все це є в нашому житті, і ми з радістю пізнаємо у Ваших піснях себе.

Пані Алло, від щирого серця хочеться побажати у цей день, щоб Вас ніколи не покидали Ваша магічна сила чарівності, внутрішня і зовнішня краса, доброта, чуттєвість  і неповторна промениста посмішка!

А також побажати своїми піснями наповнювати цей світ радістю і надією, а серця близьких любов’ю та натхненням. Нехай Ваш голос завжди буде  золотим, талант досконалим, а дорога життя – світлою, доброю і щасливою!

Нехай удача та успіх завжди будуть вашими вірними супутниками, міцного здоров’я, творчого натхнення та здійснення всіх заповітних бажань! Будьте щасливі!

 

Шевчук Сергій Володимирович

 Міжнародне громадське об”єднання

«Волинське братство»

 Жіночий Клуб «Волинянка»

 Гурт «Волиняни»

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *