ЮВІЛЯРИ 2021 РОКУ: МИКОЛА МУСІЙОВИЧ НОВОСАД

Spread the love

 

У нашого побратима, відомого українського журналіста, державного і громадського діяча, члена Ради МГО «Волинське братство» МИКОЛИ НОВОСАДА ­– ювілейний день народження.

 

Шлях до цього славного в його житті рубежу почався на благословенній землі Волинського Полісся, з Хотешова, села, з якого вийшла в український світ ціла когорта достойників і знаменитостей.  Микола Новосад – один із найпомітніших її представників.

Після сільської школи він закінчив престижний факультет журналістики Київського державного університету імені Тараса Шевченка і невдовзі став помітною постаттю в загальноукраїнській журналістській спільноті.

Про це переконливо свідчать хоча б такі рядки з його службової кар’єри, трудової і творчої біографії: засновник і шеф-редактор авторитетної в дев’яності роки газети «Закон і бізнес», керівник Прес-служби Верховної Ради України, заступник Голови Державного комітету  телебачення і радіомовлення України, начальник Управління інформаційної політики Рахункової палати України.

Цілком заслужено він був удостоєний звання Заслуженого журналіста України.

Життєвий шлях Миколи Новосада проліг і через українську дипломатичну сферу: він певний час працював радником на одному з найгарячіших і найскладніших її напрямів — у Посольстві України в Російській Федерації.

Та нас, київських волинян, особливо радує й тішить те, що Микола Мусійович є  в нашому гурті. І як один із фундаторів МГО «Волинське братство», і як постійний член його Ради, і  як його активний діяч.

Він належить до людей енергійних і діяльних, високої порядності й непоказної скромності,  доброзичливості й відданості друзям, готовності завжди підставити їм своє плече.

Ним пишається волинська громада Києва. Він має непідробний, заслужений його вчинками, професійними якостями і патріотичною позицією авторитет у журналістських колах України.

 

Дорогий Миколо Мусійовичу!

Щиро здоровимо Вас із цією помітною віхою у Вашому житті і зичимо Вам доброго здоров’я, невичерпності енергії, оптимізму і ще довгих, благословенних Богом літ та нових і нових ювілеїв!

 

Міжнародне громадське об»єднання

«Волинське братство»

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *