ЮВІЛЯРИ 2021 РОКУ: ДАНІНА ПАВЛІВНА ШУРХАЛ

Spread the love

 

Шановна Даніна Павлівна!

 

Міжнародне громадське об»єднання «Волинське братство, жіночий Клуб «Волинянка», гурт «Волиняни» щиро і від душі вітають Вас з ювілейним днем народження!

Багато весен довелось Вам зустріти…  Радіти першим квітам і котикам на вербі там – у Дмитрівці на Волині, першим брунькам на каштанах тут – у Києві.

У період Вашої юності не всі наважувались з далекої Волині їхати в Київ. Ви поїхали. Здобули освіту, знайшли свою долю, професію. Ніби як усі. Але ж відомо, що у кожного свій життєвий шлях, особливий.

І ось на цьому шляху ви перетнулись зі своїми однодумцями, земляками-волинянами – вже аж на двадцять років. Це час, за який люди добре пізнають один одного, стають друзями, однодумцями.

Задуми і плани лідерів здійснюються членами його команди. Одна людина «у полі не воїн». Ви в нашій команді та людина, без якої не обійшлося б здійснення жодного заходу. Ви надійна, наполеглива, обов»язкова і, головне, завжди доброзичлива і спокійна. А ще за вашою скромною посмішкою ховається висока ерудиція, багатогранність інтересів і вподобань. Такою ми вас знаємо усі ці роки.

Ви зігріваєте всіх своїм душевним теплом, даруєте радість і мудрість. Спасибі Вам за все! Дай Вам, Боже, міцного здоров’я і довгих років життя! І нехай вони будуть наповнені ніжністю і теплом.

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *