ЮВІЛЯРИ 2021 РОКУ: ВАЛЕНТИНА СЛОБОДЯН

Spread the love

 

Шановна Валентино Анатоліївно!

І просто, наша Валентина!

З Новим роком тебе!

З ювілейним Днем народження

щиро вітає уся наша київська волинська родина!

І нехай приєднуються до нас усі твої друзі.

 

Твоєї уваги, щирого відношення і добрих слів вистачає усім – і рідним, і друзям, і знайомим, включаючи навіть віртуальних із соціальних мереж.

Виросли і дорослими стали твої два сина і дві доньки, підросли онучки. І всі вони у колі твоєї уваги і турботи. Чого ще бажати? Тільки здоров»я і благополуччя.

Де б і з ким ти не працювала, тебе поважають за професіоналізм, принциповість і чесність.

Але, нехай не ображаються інші друзі, найбільшу любов і повагу  ти отримуєш від нас, волинян. Ти у нашому земляцтві майже з перших днів його створення, тобто вже 20 років… Це вже також майже родина. І кожен з нас отримує твою увагу, доброту і, якщо необхідно, допомогу.

Тож нехай у цей перший день нового року на душі у тебе буде сонячно, як влітку; настрій оптимістичний, як перші весняні квіти, які розквітають не дивлячись на примхи погоди; а привітання і добрі слова обдаровують, як щедрий осінній врожай. Ну, а весь рік хай буде щасливим і радісним, як цей твій зимовий день, коли ти з»явилась у світ!

Нехай кожна днина буде сповнена добром, нехай завжди будуть здорові твої близькі і рідні люди, а щастя в твій дім хай приходить без запрошення. Все інше додасться, адже у такої чудової людини, як ти, все повинно бути добре.

І сьогодні неодмінно потрібно підняти келих шампанського за Новий рік на Землі і за черговий новий рік у твоєму житті!

 

Міжнародне громадське об»єднання

«Волинське братство»

 Жіночий Клуб «Волинянка»

 Гурт «Волиняни»

   *     *     *

Дорога Валентино Анатоліївно!

    З ювілейним Днем Вашого народження!

Ви подали перший голосок про себе у чарівному куточку землі української, дорогої нам Волині – у селі з поетичною назвою Садів, літопис якого почався ще за часів Волинсько-Галицького князівства.

Ви виростали в славному сімействі справжніх українських патріотів. Досі в моїй пам’яті рядки спогадів про важку, драматичну долю Вашої мами – «Щоб не плакать, я сміялась», які опубліковані у «Волині моїй».

Нелегкою була доля і Вашого тата-переселенця. Але Ваші батьки подолали всі ці виклики й поневіряння, загартувавши свій характер, зберігши людську гідність, порядність, доброту і пісенну душу.

Ви, Валентино Анатоліївно успадкували їхні найкращі риси і продовжуєте творити добро на землі, зокрема, й у дружному колі наших київських волинян, яких об’єднало «Волинське братство».

То ж Ваш ювілей – це і наше свято. Прийміть сердечні вітання з цим Днем і побажання міцного здоров’я, сімейного затишку, невичерпності притаманного Вам житейського оптимізму, приємностей від спілкувань з людьми, а передовсім нами-волиняками, радості від життя і ще багато-багато щасливих Нових років.

З великою і незмінно щирою повагою,

Михайло Сорока

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *