ЮВІЛЯРИ 2020 РОКУ: МИКОЛА ЖУЛИНСЬКИЙ

Spread the love

alt

Миколі Григоровичу Жулинському сьогодні – 80!

Шановний Миколо Григоровичу!

Волиняни Міжнародного громадського об”єднання

“Волинське братство”

сердечно вітають Вас з ювілейним Днем народження!

Прийміть він нас слова глибокої шани і поваги.

Україна завжди була багатою на людей, чиїми натхненням, мудрістю та виваженістю рішень будується підґрунтя для її подальшого розвитку та процвітання. Серед них і Ви, шановний Миколо Григоровичу, адже це доведено всім Вашим життям.

Ви змогли реалізуватися як плідний науковець, письменник, літературознавець, активний політик, державний і громадський діяч новітньої історії нашої країни. На кожній з цих нив у Вас накопичився по-справжньому вражаючий перелік здобутків, якими можна і навіть потрібно пишатись. Україні справді пощастило мати Вас – досвідченого професіонала і відданого сина!

Ви завжди були і залишаєтесь безмежним патріотом України, який своїми ділами та активною участю у житті країни постійно доводите це. Вас знають мільйони українців. А ми, волиняни, знаємо про Вашу любов до Волинського краю і пишаємось тим, що ви разом з нами у нашій волинській спільноті у столиці.

Тож, у цей святковий для Вас день разом із традиційними побажаннями здоров’я, щастя, достатку та родинних гараздів бажаємо Вам, Миколо Григоровичу, ще довгі роки мати добру наснагу черпати сили в служінні України.

Нехай Вам таланить на однодумців, колег, доброзичливих і щирих людей, а накопичений життєвий досвід і мудрість допоможуть досягти нових звершень!

Нехай Ваш життєвий шлях триває довго і щасливо. Нехай поруч завжди будуть рідні та дорогі люди. І хай Ваше серце співає тільки радісні пісні, а душа живе спокоєм та щастям. Радійте, насолоджуйтеся життям і завжди багато посміхайтеся! 

З ювілеєм Вас! 

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *