З Великоднем!

Spread the love

                                              Роман Петрук, квітень 2020

Дорогі волиняни, шановні друзі!

У цей благословенний час щиро вітаємо Вас зі святом Христового воскресіння!

Воскресіння Христа – це торжество справедливості і перемоги добра над злом, це утвердження віри і надії у серці кожного християнина, це великий дарунок Господньої любові.

Цього року наш народ переживає особливо великі випробування. До виснажливої війни, яка триває вже 6 років, додалась страшна епідемія. А напередодні цих світлих Великодніх свят країну охопили пожежі.

Ми не можемо піти до церкви, щоб порадіти цьому святу, окропити свяченою водою Великодні кошики, зустрітись за святковим столом з родиною і друзями.

Але ж ми українці, ми сильні! Скільки вже лихоліть пережили цілі покоління…

А тому, не зважаючи ні нащо, ми випікаємо паски, фарбуємо крашанки, розписуємо писанки і готуємо святкові страви. І ніщо не затьмарить такого великого свята. Бо святий Великдень дає надію та впевненість у завтрашньому дні, поселяє спокій у серцях, укріпляє віру та живить душу, утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою.

Тож прийміть наші найкращі вітання і побажання Божого благословення, здоров’я і добробуту!

Сердечно бажаємо, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення супроводжував Вас і Вашу родину, давав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашої рідної України.

Великодні  дні – це й час віддати шану всім тим, кого немає серед живих, хто, залишивши нам свою любов і життєвий досвід, поринув у вічність. Згадаймо наших рідних і близьких, героїв, які полягли у боях з російським окупантом, Небесну сотню і усіх тих, хто віддав своє життя за Україну, молитвою та добрим словом.

Зичимо Вам гарного настрою, відмінного здоров’я, сімейного затишку, незмінного успіху та здійснення усіх задумів.

 

Нехай цей Великий День дарує всім Вам щастя та непохитну віру в кращий завтрашній день!

Христос Воскрес!

Воістину воскрес!

Міжнародне громадське об”єднання

“Волинське братство”

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *