Українці, єднаймося і вчимося захищатися

Spread the love

alt

 

 

Світлина від Yura  Finikovsky. Оександр Скіпальський

 

Доброго дня, шановні побратими, друзі, колеги, знайомі, українці!

 

Я дуже рідко, можливо раз на рік, привертаючи Вашу увагу до свого бачення розвитку подій в Україні, буваю категоричним.

 

Ознайомившись з матеріалами інтерв‘ю п. Ілларіонова, як українець, який більше 25 років прослужив в системі КДБ СРСР, повністю погоджуюся, підтверджую і закликаю усвідомити рівень загроз і механізму їх впровадження для дестабілізації подальшої історії розвитку подій в нашій розбалансований, розхитаній, розграбованій, але рідній і незалежній Україні!

 

Якщо ми не врахуємо своїх помилок, помилок багатостраждального українського народу, ми дійсно приречені в черговий раз втратити шанс стати вільними!

 

Ілларіонов дав простий, доступний аналіз політичної, економічної ситуації. Я додам і оцінку оперативної обстановки в нашій країні. Дам, на відміну всіх наших НАНУ, стратегічних і консультативних структур. Нам залишається усвідомити і проникнутися відповідальністю перед нащадками.

 

Для цього потрібно діяти так, щоб жоден крок путінських виконавців не був успішним і провалювався. А це вже залежить від професійної діяльності і бажання спецслужб і правоохоронців!

 

Тільки разом, тільки не підтримуючи жодного заклику проросійських сил, угрупувань і персоналій!

 

Українці єднаймося і вчимося захищатися від підступних, таємних зусиль ворога! Не створюймо фальшиву недовіру, кожен із нас знає, хто є хто в Україні! Ворогів ігноруймо і відкрито викриваймо!

Слава Україні!

 24.03. 2020 р.

 

Посилання на інтерв”ю Іларіонова

https://www.youtube.com/watch?v=9Jtqgkqlxzo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0eiGtZLiT_-WjbBqqTH9ihJaZSG9WNL-94pMsPqTspGA6CG7ccZse05_4

 

 

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *