Світла пам”ять

Spread the love

alt

                                                                 19. 02.1966р. – 19.03.2020р.

З сумом повідомляємо, що сьогодні, після тяжкої хвороби, вночі відійшла в засвіти наша подруга, наше сонечко, наша Віточка-квіточка, Вікторія Рутковська. 

Важко повірити, що такої талановитої, життєрадісної, іскрометної, чуйної і доброї людини уже не буде з нами.

Життя їй відміряло короткий вік, але подарувало багато друзів, подруг, знайомих і шанувальників, які завжди будуть пам”ятати таку світлу людину.

Волиняни ніколи не забудуть її щирої посмішки, віршованих посвят іменникам та ювілярам, її готовність прийти на допомогу у любій ситуації чи організувати любу  подію у земляцтві.  

Вона писала чудову поезію і статті в газети, вона грала ролі, співала волинські пісні і танцювала народні танці, готувала та вела зустрічі і творчі вечори волинян.  Вона допомагала нашим бійцям на фронті у складі волонтерів.

Вона багато хорошого зробила для людей і могла б зробити ще так багато…

Особливо відсутність Вікторії відчують жінки Клубу “Волинянка”, які завдяки Вікторії прожили багато теплих, яскравих і веселих митей. Для нас – це незмірна втрата…

Міжнародне громадське об”єднання “Волинське братство”, жіночий Клуб “Волинянка”, гурт “Волиняни” глибоко сумують і висловлюють щирі співчуття її мамі Ользі Василівні Рутковській, чоловіку та сину, рідним, близьким та друзям з приводу передчасної смерті Вікторії Рутковської.

Боляче всім нам, її землякам…

Спочивай з миром, дорогенька.

Світла і вічна пам’ять. 

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *