ЮВІЛЯРИ 2020 РОКУ: ВОЛОДИМИР СЕРГІЙЧУК

Spread the love

alt

Шановний Володимире Івановичу!

Від усієї душі прийміть щирі й теплі поздоровлення з ювілеєм!

Ювілей – це не просто свято, це здобутки всіх років життя. Ми знаємо Вас як яскраву, неординарну особистість, висококваліфікованого науковця, відомого історика, який по праву може пишатися духовним та інтелектуальним потенціалом, успіхами та досягненнями.

Високий професіоналізм, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість дали змогу Вам досягти значних успіхів у Вашій діяльності, здобути шану та повагу серед колег та студентства.

Ваші історичні дослідження про український національно-визвольний рух нашого народу за відновлення й утвердження власної держави привели Вас на терени Волині, до  складних і часто спотворених подій, які там відбувались у 20-му столітті. Ви вивчаєте, пишете книги, показуєте правдиві історичні факти, чим завоювали повагу і шану волинян.

Ви – Почесний член міжнародного громадського об”єднання “Волинське братство” і ми безмежно цінуємо Вашу людяність, щирість та раді нашій співпраці!

Зичимо Вам невпинного руху вперед, нехай у всіх починаннях Вас супроводжують розуміння і підтримка з боку колег та однодумців, а професійна діяльність буде сповнена задоволення і творчими перемогами.

Нехай Ваш шлях буде наповненим новими злетами й досягненнями, а людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

Міцного здоров’я Вам, благополуччя, миру, щедрої долі, щастя у житті, наукової наснаги у відповідальній роботі, здійснення заповітних, мрій та сподівань!

Міжнародне громадське об”єднання

“Волинське братство”

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *