ЮВІЛЯРИ 2020 РОКУ: ОЛЕКСАНДР СКІПАЛЬСЬКИЙ

Spread the love

   alt

Шановний Олександре Олександровичу!

У День Вашого ювілею прийміть наші найщиріші вітання!

Ваш життєвий шлях є прикладом сумлінного та високопрофесійного відношення до своїх громадянських і службових обов’язків, свідченням Вашої державницької позиції у справі служіння українському народові.

У різні часи на різних посадах Ви неодноразово доводили свій професіоналізм та відданість своїй справі. Ви завжди були і залишаєтесь патріотом України, який своїми ділами та активною участю у житті країни постійно доводить це. Ваш вклад у становлення та розбудову української державності після досягнення нею незалежності є справді неоціненним. За Вашими плечима – багаторічний досвід і визнання.

Ваші високі особисті якості, відповідальність і самовідданість в оновленні української держави уособлюють в собі високий рівень далекоглядного політика, для якого найвищими критеріями є честь і гідність.

Ви безмежно любите і не забуваєте свою рідну землю – Волинь. Саме тому Ви стали одним з ініціаторів об”єднання волинян у Києві в єдину, дружню громаду –  “Волинське братство”, яке завдячуючи і вашим зусиллям  діє у столиці вже 20 років. Волиняни поважають Вас і пишаються можливістю бути поряд з Вами.

У цей особливий день, коли оцінюється зроблене й окреслюються плани на майбутнє, бажаємо Вам, Олександре Олександровичу, міцного здоров’я, щастя, успішного здійснення задумів, тепла і любові рідних та підтримки друзів.

Нехай Вам таланить на однодумців, доброзичливих і щирих людей, а накопичений життєвий досвід і мудрість допоможуть ще довгі роки мати наснагу і сили в служінні Україні.

Міжнародне громадське об”єднання

“Волинське братство”

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *