СВЯТО СПРАВЖНІХ ГОСПОДАРІВ ЗЕМЛІ

Spread the love

Усе міняється в цьому світі, а сільська праця, як і раніше, необхідна всім та кожному. Плодами праці сільських жителів користується кожна людина в нашій країні. Вони – успішні люди, представники господарств, які, не зважаючи на усі примхи сьогодення, живуть, працюють та досягають високих результатів.

Аби вшанувати їхню нелегку працю, у Вишнівському сільському будинку культури відбулись урочисті збори з нагоди Дня працівників сільського господарства України. Це свято тих, хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято воістину всенародне, адже від результатів їхньої діяльності, значною мірою, залежить здоров’я, добробут і процвітання України.

Святковий захід розпочався із вітального слова сільського голови Віктора Сущика. Очільник громади висловив глибоку подяку хліборобам, механізаторам, тваринникам, представникам агропромислового виробництва та іншим, хто щоденно, своєю важливою працею докладає чимало зусиль, щоб сільське господарство нашої громади та України вцілому розвивалося, та виходило на нові рівні. Сільський голова вручив винуватцям дійства святковий коровай в знак поваги до їхньої праці, подяки та подарунки.

alt  alt

alt

До урочистих зборів долучилися почесні гості свята: голова Любомльської районної державної адміністрації Олександр Устименко та заступниця голови районної ради Ганна Сачук. Представники району вручили працівникам сільського господарства подяки та цінні подарунки.

alt   alt

Розважали гостей свята гурт «Волиняни» – активні учасники конкурсів та фестивалів місцевого та міжнародного рівнів. У творчому доробку колективу вміщені народні та авторські пісні.

Висловлюємо подяку справжнім господарям землі – мудрим, самовідданим, невтомним, натхненним трудівникам, хто розумом і руками, серцем і душею щодня забезпечують добробут держави. Велика подяка вам за любов до землі, терпіння та витримку.

alt   alt

alt   alt

alt   alt

alt   alt

alt   alt

alt

alt

Вишнівська сільська рада

об’єднана територіальна громада,

Волинська область, Любомльський район

 

*  *  *

Гурт "Волиняни" щойно повернувся з моєї рідної Волині. На запрошення нашої волинянки Галина Бідношей ми вітали Вишнівську громаду з днем працівника сільського господарства. Щиро вдячні сільському голові Сущику Віктору за запрошення, організацію свята і щирий і теплий прийом, всім вишнівчанам за ваші оплески, захоплені очі і гарячі серця. Фермерам вишнівської громади за смачну гостину, Галі та мамі Марії з її сестрою за щирість, добро, волинські пісні і теплий прийом. Було вельми хорошЕ!

ЛАРИСА ГРІНЧЕНКО

 

Нові, яскраві, приємні, незабутні враження від поїздки у село Вишнів Любомльського р-ну Волинської області, Київського гурту "Волиняни", для участі у привітанні аграріїв з нагоди святкування Дня працівників сільського господарства, на запрошення нашої співучої, щирої волиняночки Галини Селегейни-Бідношей, за сприянням Голови сільської ради Віктора Сущика. Ми вже не раз приїзджали, зі своїми виступами на пісенні фестивалі Поліського краю і кожного разу відчували тепло та велику душевну щирість волинян. Цього разу поїздка, також була надзвичайною. Гостинно і радушно зустріли нас вишнівчани, а особливо приємно було, коли бурхливими оплесками вітали кожний наш виступ, а деякі пісні ще й підспівували з нами. А на завершення концерту всі разом заспівали гімн Волині "Пісню про Волинь". Це було неперевершено! Окрема подяка за гостинність Галиній мамі Марії та її сестрі Валентині, які прийняли нас, як свою рідню. Від душі пригощали нас, ще й порадували щирими, задушевнимм волинськими піснями!!! А ще, керівництво, запросили нас і на наступний рік приїхати. Дай, Боже, здоров'я усім і до нових ЗУСТРІЧЕЙ!!!

ВАРВАРА ДАНИЛКО

 

Світлина від Лариси Гринченко.   Світлина від Лариси Гринченко.

Світлина від Лариси Гринченко.   Світлина від Лариси Гринченко.

Світлина від Лариси Гринченко.

Світлина від Лариси Гринченко.

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *