ВІТАЄМО!

Spread the love

 

alt

 

7 вересня в Україні відзначають 26 річницю створення військової розвідки. В ті далекі, перші місяці незалежноі України необхідність існування такої важливої для оборони і безпеки держави, специфічної структури,  розуміли виключно ті, хто дбав за майбутню суверенну Україну.

Головним провідником перетворення необхідності в реальний механізм,став перший Міністр оборони країни генерал-полковник Константин Петрович Морозов- самий найкращий міністр оборони по сьогоднішній день в Україні.

Головну організаційну роботу очолив досвідчений і патріотично налаштований полковник Сергій Миколайович Горбатовський. Значний вклад внесли офіцери Володимир Гонтар, Ігор Смешко та Віктор Полівода.

Найбільші гальмування надходили з боку окремих керівників спецслужби, що сповідували монопольне право на істину… Але перемогла правда,переміг український патріотизм. І сьогодні ми гордимося кращими синами України, які воюють з російським ворогом!

Вітаю з 26 річницею своїх колег – ветеранів,з якими разом крокувалипо шляхуборотьби з загрозами і негідниками промосковської орієнтації.

Вітаю нинішне покоління військових розвідників, які воюють з ворогом.

Перемоги і миру!

    

 З повагою,           

             Олександр Скіпальський,

             начальник ГУР МО 1992-1997 роки, генерал-лейтенант.

 

* * *

Пишаємось своїм земляком – волинянином!

Вітаємо Вас, Олександре Олександровичу,

а в Вашій особі усіх українських розвідників

з річницею створення військової розвідки!

 

Шановний пане генерале!
Щиро вітаю вас з професійним святом.
Ви були біля  витоків цієї служби і дякуючи вашим зусиллям було зроблено багато корисного для України.
Дуже шкода, що досвід професіоналів у нинішній час не використовується.
Надіюсь що зміни на краще прийдуть незабаром….
Шаную, поважаю Вас!
Многая літа, дорогий земляче!

Валентина Слободян,

член Ради Мго “Волинське братство”

 

Щиро вітаю в Вашій особі,пане Генерал,всіх розвідників! Ваша служба надзвичайно                                      потрібна Україні і Народу! Скоро все відродимо! Здоров‘я, Божого благословіння!

Юрій Кармазін

 

Вітаю пане Олександре!! Поважаю і вірю Вам!!! Пам’ятаю і не забуду 2004. Історія ще Вас оцінить і потомки не забудуть. Дякую за все.

Тарас Бардзій

 

Вітаю, друже ! Жалію, що не дали Тобі довести задумано справи добільш досконально завершення.Радий, що Тобі належить право одного із перших посадити дерево, яке повинно давати вагомі плоди державі.

Степан Костяк

* * *

Скіпальський Олександр Олександровіч з жовтня 1991 року – начальник Управління військової контррозвідки СБУ. 10.1992 – 01.1997 – начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України – помічник міністра оборони України з питань розвідки та воєнної політики. 07.1997 – 05.1998 – заступник голови СБУ. У 1998 – 2001 роках – заступник міністра з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. 11.2006 – 05.2007 – заступник голови СБУ – начальник УСБУ в Донецькій області.  Народний депутат України другого скликання. Був членом Комітету з питань оборони і державної безпеки. Обирався віце-президентом Центру стратегічних досліджень та аналізу. Почесний голова правління Об’єднання ветеранів розвідки України. 

Перший президент,а нині – почесний президент Міжнародного громадського об΄єднання «Волинське братство». 

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *