ПАМ”ЯТАЄМО…

Spread the love
alt

8 ТРАВНЯ –

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ

9 ТРАВНЯ –

 73-тя РІЧНИЦЯ ПЕРЕМОГИ 

НАД НАЦИЗМОМ  

У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

8 травня в Україні відзначається День пам’яті та примирення, 9 травня – День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ця Перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників.

У ці дні ми віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій битві боронив нашу свободу, хто захищав рідну українську землю від нацизму, в лавах УПА виборював нашу Незалежність. Ми з вдячністю згадуємо тих, хто віддав власне життя за щасливе майбутнє своїх нащадків.

Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів – визволителів, подвиг яких гідно продовжують українські воїни. Вони  ціною власного життя відстоюють територіальну цілісність України на її східних рубежах.

Наш земний уклін усім, хто пережив роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край. Нехай зігріває нас всіх незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього нашої країни. Час невладний над щирою вдячністю людських сердець, і скільки б не минуло років, пам’ять про величний подвиг воїнів-захисників житиме!

Хай мир і злагода панують на нашій землі!

Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям!

Слава Україні!

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *