НА ВЕЛИКДЕНЬ ЗНОВУ У ПОДОРОЖ

Spread the love
alt

Ну, не можуть Галина та Валерій спокійно відвідати родичів, посвяткувати з ними, посидіти вдома… Як тільки попадають на Волинь, то “носить їх по усіх світах”… Пам”ятаємо їх новорічні подорожі, а тут вже розповідь про Великодні поїздки. Щоб ми без вас робили, невгамовні ви наші? Наскільки милосердне і відповідальне це подружжя. Не багато знайдеться таких альтруїстів, які будуть у свята їздити і збирати експонати на виставку, яку МГО “Волинське братство” організовує наприкінці весни. І якби не вони, то наші підопічні з обмеженими можливостями і не мріяли б про виставку у самій столиці!…

Дякуємо вам уклінно, Галю і Валерію!

Галини Бідношей.

Великдень цього року знов виявися насиченим в плані нових знайомств з видатними людьми, спілкування з нашими старими друзями, побували в нових місцях Волині… МГО “Волинське братство” взяло на себе обов”язок організувати виставку в м. Києві нашим обдарованим волинянкам, які не зважаючи на свої обмежені фізичні можливості створюють і створювали спрвжні художні шедеври. Їхні роботи доставлятимемо ми з чоловіком. Звичайно, я, без мого Валерія, як голка без нитки. Але і ВАМС “Альтернатива-В”, співзасновником якої є мій чоловік, уже багато років співпрацює з “Волинським братством”. І ми разом чимало корисної роботи зробили для Волині.

Отже, розпочали ми з с. Древині Іваничівського р-ну. Там проживає Валентина Протопоп. І там же творить свою графіку. А яка ж дорога до її села! Волинським чиновникам гикалось зо дві години, бо ми їх згадували “незлими, теплими словами”… З Валентиною ми зустрілись вперше. Вразила нас своєю простотою, відкритістю, щирістю. А які в неї роботи! Але буде виставка-побачите самі!

alt

Потім ми через Іваничі, Нововолинськ, Вол.-Волинський добрались в Овадне, де проживали майстрині вишитих рушників сестри Світлана та Галина Махонюк. І сестер і їхнього брата Анатолія Господь забрав до себе. Але до їхніх батьків і сестри Людмили ми завжди при нагоді стараємось приїхати, провідати. Часто спілкуємось по телефону.

alt

І завітали до нашох Валентини Михальської, щоб також взяти її картини на виставку.

alt

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *