ЮВІЛЯРИ 2017 РОКУ: ЛІЛІЯ АШИХМІНА

Spread the love

                                                             КОЛИ ІДЕШ ТИ

Коли ідеш ти, розцвітають квіти,

Веселу пісню вітерець співає,

І струни серця, спогадом зігріті,

Щемну мелодію кохання грають.

Всміхаються тобі дерева, трави,

Коли ідеш ти стежкою земною,

Лунають гучно сонячні октави

І світиться веселка над тобою.

alt

Коли ідеш ти, світ стає добрішим,

Бо на добро твоя душа багата,

Смутний  стає веселим і сильнішим,

А там де ти, панує  справжнє свято!

Твій ювілей справляє вся природа –

Дарує день цей  настрій нам весняний.

Життя – в розвої, щастя – в насолоді –

І лілій аромат, п’янкий, духмяний.

На Чернігівщині, в мальовничому селі Срібне, 15 квітня, коли лагідне весняне сонечко вже стало теплішим, забуяла природа, в родині Ніни та Олексія  Губських знайшлася друга донечка, яку батьки назвали поетичним ім’ям  ЛІЛІЯ, ЛІЛЯ.

Ще в дитинстві Ліля  виявила неабиякі музичні здібності, мала чудовий дзвінкий голосочок, абсолютний слух. Тому й пішла в музичну школу, у клас баяну. І як ця маленька тендітна дівчинка тримала цей важкий інструмент! 

Шкільне життя було цікавим, насиченим, вчилась Ліля на «відмінно». Активна, непосидюча, вона брала участь в усіх творчих заходах. Особливо їй подобалась хімія. Це і стало вирішальним у виборі майбутньої професії – медицина!

Закінчивши школу із «золотою медаллю», Ліля поступає   у Харківський фармацевтичний інститут. «Червоний диплом» давав привілей – направлення до столиці! Тоді так було, приїздили до інститутів і відбирали найкращих і запрошували на роботу!

  Тут вона зустріла свою долю  Ігора Ашихміна.Вже 20 років вони разом. Народили двох чудових синочків.   Молодший, Антон, танцює в школі ансамблю Вірського, а старший – Артем, пішов слідом за мамою, обравши професію медика, вчиться у Вінницькому медицинському  університеті.

Нині Ліля – завідувачка аптекою мережі «Цитрус», людина і слова, і діла, вона своїм прикладом надихає тих, хто знаходиться поруч.

Якось фармацевти КП «Фармації» столиці поїхали до Кам’янця – Подільського на екскурсію, Там познайомиласьвона  з волинянкою Ларисою Грінченко, подружилась. І такий у них гарний співочий дует виник, що голова профспілки, коли почула, відразу   запросила в ансамбль «ФАРМАЦВІТ», де вже співала Лариса, а також  волинянка  Ганна Маковська.

Так Ліля потрапила у жіночий Клуб  “Волинянка”. Згодом Ліля стала співати в гурті  «Волиняни».  Тож  вже більше 5 років вона спілкується з нашою волинською жіночою “родиною” і бере активну участь у багатьох заходах Клубу.. Важко уявити новорічне театралізоване дійство без участі Лілі. Її прекрасний голос звучить  при вітанні піснями іменинників і ювілярів “Волинянки”.  Ліля – справжній талант: вона однаково володіє і народною, і академічною манерою виконання, має соковите, насичене сопрано. Вона – окраса гурту “Волинни”, а також відомого у Києві   хору”Оболонь”, без перебільшення!

Волинянки радо прийняли у своє дружнє коло чернігівчанку Лілю.

Вітаємо її  з  ювілеєм!

 Пишаємося нею, її успіхами. Бажаємо щастя, усіх життєвих гараздів,

 гарних пісень, вірних друзів, краси  і молодості! 

                                                                                     Жіночий Клуб “Волинянка”

                                                                                   Вірш Вікторії Рутковської

 

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *