Вічна пам’ять

Spread the love

Після тяжкої тривалої хвороби, 7 червня 2015 року перестало битися серце палкого патріота Волині та України, невтомного трудівника, багаторічного Виконавчого директора МГО “Волинське братство”

Валерія Васильовича Феня

 

Земний шлях короткий, Пам’ять вічна.

Фень Валерій Васильович народився 6 жовтня 1959 року на Волині.

Навчався у Львівському технікумі промислової автоматики по спеціальності “Електронно-обчислювальні машини”, далі навчання у Львівському політехнічному інституті по спеціальності “Промислове та цивільне будівництво” (1983р.), аспірантура  Київського інституту інженерів цивільної авіації по спеціальності “Нарисна геометрія та інженерна графіка” (1989 р.).

Трудову діяльність розпочав у 1977 році як робітник під час практики на Київському заводі електронних та обчислювальних машин.

У 1985 році поступив до аспірантури Київського інституту інженерів цивільної авіації. По закінченню аспірантури з 1989 р. по 2003 рік працював викладачем Національного авіаційного університету, має понад 20 наукових праць, авторське свідоцтво та винахід.

З 1999 року працював виконавчим директором Міжнародного громадського об’єднання “Волинське братство”, з 2003 по 2006 рік – співробітник Національної радіокомпанії України. 

Був членом редколегії часопису “Волинь моя”, членом Ради керівників земляцтв України у м. Києві. Брав безпосередню участь у становленні та подальшій життєдіяльності МГО “Волинське братство”. 

Робота та громадська діяльність відзначена Грамотою Верховної Ради України (2005), Подякою (2003 рік) та Почесною Грамотою Київського міського Голови (2005 рік)

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *