Жартівливий гороскоп на 2016 рік Мавпи за знаками зодіаку

Spread the love

8 лютого символ 2016-го року – Червона вогняна мавпа вступає у свої права талісмана. 

 Мавпа непередбачувана тварина. Ніхто не знає, чого можна від неї очікувати в будь-яку хвилину. Тому наступний 2016 рік буде сповнений несподіваних сюрпризів. Весела Мавпа любить дражнити і смішити оточуючих, а це значить, що в Новому році на вас чекає багато веселощів, жартів та кумедних випадків. Небесні світила рекомендують в наступаючому році з гумором ставитися до будь-яких дрібних неприємностей і не ображатися на Мавпочку. Адже для кожного зодіакального знака вона приготувала забавні подарунки:

ОВЕН

Цей знак буде так захоплений роботою, що перестане бачити сни. Тому спати він буде по 5 годин на добу, а решту часу пахати і пахати. Грошей за це він отримає повний мішок, іноді навіть не буде знати, куди їх складати, але хіба тільки в грошах щастя? Зупиніться, Овни! Поки ви проливаєте сім потів, інші люди отримують кайф від життя, подорожують, гарно одягаються і крутять шури-мури. Якщо і далі будете так занурюватись в  роботу, не помітите, як пройде молодість!

 

ТІЛЕЦЬ

Цей знак просто впаде зі стільця, коли прочитає жартівливий гороскоп на 2016-й! І не просто впаде, а буде верещати від радості і щастя. Тому що Мавпа буде балувати Тельців просто так, від щедрості своєї душі. На цей знак обрушиться каменепад з подарунків, приємних сюрпризів, грошових призів і щасливих моментів. І на роботі цей знак відзначатимуть підвищенням і преміями, і в особистому житті буде все, як в Камасутрі, і на душі буде жодної хмаринки!

Ось тільки хвалитися своєю долею перед іншими не треба, а то деякі можуть навіть померти від заздрощів.

БЛИЗНЮКИ

Голова у Близнюків буде крутитися весь рік на 360 градусів — Мавпа надасть цьому знаку стільки можливостей, що тільки встигай за них хапатися! Тільки не варто вести себе, як Буріданів віслюк, і довго розмірковувати, за який шанс вхопитися. А то поки вітряний Близнюк буде роздумувати, інші можуть запросто відібрати у нього унікальну можливість прямо з-під носа. Ідеал Близнюків — море, пальми, ласкавий пісочок і нескінченні задоволення. І якщо постаратися, то можна так і провести якщо не цілий рік, то кілька місяців — напевно!

РАК

Грунтовний і скупий Рак відчує в цьому році, що і він чогось досяг у житті і може розслабитися. Він вдариться в гурманство, буде влаштовувати гучні свята та тихі сімейні вечірки, романтичні зустрічі з устрицями і шампанським при свічках та гарячі пікніки на природі. Обережно, Раки, інакше до кінця року вас може так рознести від обжерливості, що ви не зможете увійти в двері.

На роботу Раки махнуть рукою, але робота цього не помітить. Там все буде йти так, ніби саме Рак — найголовніша людина. Чим менше Раки будуть приділяти часу роботі, тим більше їх будуть цінувати і просувати. Але не переступайте небезпечну межу — деяких Раків попросять стусаном під зад за таку самовпевненість і доведеться йти на біржу праці.

ЛЕВ

Леви навіть уявити собі не можуть, що хтось є на світі кращим і розумнішим за них!. Весь рік вони будуть вести себе, як справжні царі, навіть коли будуть їхати в трамваї. Тому світ повинен крутитися навколо них, і Мавпа, прихильна до Лева, допоможе в цьому круговороті. Гроші, слава, почесті і достаток будуть приходити самі по собі! Левові залишається тільки контролювати, чи не замало в нього шанувальників і обзаводитися новими друзями і прихильниками.

ДІВА

Жартівливі передбачення на 2016 рік для Дів схожі на карткові ворожіння. Яку карту Діва витягне на початку року, так і проведе ці 12 місяців. Якщо це дрібниця, доведеться весь рік працювати, працювати і витирати піт з лоба. Але якщо це козирний туз, впливова дама або солідний король, то можна цілком перебудувати своє життя так, що всі будуть заздрити!

Загалом, Дівам важливо вибрати правильний старт у січні, щоб склався вдало. Ті, хто просплять цей місяць, будуть кусати лікті, але долю вже не зміниш.

ВАГИ

Дістав старий партнер? Втомилися від монотонної роботи? Все набридло? Для Вагів Мавпа надає унікальний шанс — плюнути на все це з високої дзвіниці і почати нове життя з чистого аркуша. Не факт, що вона виявиться краще, але від власної сміливості Ваги будуть просто готові ось-ось луснути. І деякі наламають дров — посваряться з друзями чи з колегами і висловлять свої претензії близьким, щоб потім ридати від власної черствість і жорстокість. Так що не рубайте з плеча, рахуйте до 10-ти, перш ніж сказати щось розумне на ваш погляд. Можливо, краще мовчати, ніж говорити?

СКОРПІОН

Цей дивний знак буде бігти по кар’єрних сходах так, ніби на самій вершині стоїть відро з мільйоном. І воно таки там стоїть, тому ті Скорпіони, які добіжать, отримають і славу, і багатство й пошану. Ось тільки по дорозі не штовхайте конкурентів ліктями, бо залишитесь зовсім одні. З ким тепер відсвяткувати перемогу? Ай-я-яй, Скорпіони, ховайте своє жало глибше, інакше впадете в таку депресію, що ніякої мільйон вас не вилікує!І менше сексу, менше. Це, звичайно, головне задоволення у вашому житті, але іноді варто сходити в музей або бібліотеку (тільки без партнера, а то й там не втримаєтесь).

 СТРІЛЕЦЬ

Стрільці відчують себе месіями і почнуть роздавати поради, як жити, всім підряд. Навіть водієві тролейбуса вони будуть підказувати, куди повернути, а за касирів в магазині порахують весь товар. Іноді за таку участь в чужих проблемах Стрільці ризикують отримати по голові, але завдяки своєму невгамовному характеру, вони миттєво знайдуть іншу жертву. Стрільцям буде здаватися, що нарешті пізнали сенс життя, і цим змістом вони будуть невпинно ділитися з друзями і товаришами, яких наздоженуть.

КОЗЕРІГ

Цей наполегливий знак буде підкорювати вершину і тихо радіти з того, що ніхто не ставить підніжку. Дивний час, коли вічно незадоволені Козероги знайдуть гармонію та спокій і будуть по-справжньому радіти життю. Деякі ризикують в нападах радості впасти в дитинство, але це зовсім не буде пригнічувати серйозних в душі Козерогів. Адже грошей буде море, задоволень — вагон і шикарних шансів змінити життя на краще — маленький візок. Не давайте тільки покерувати іншим, а то заздрісники ризикую завести вас в темний ліс.

ВОДОЛІЙ

З Водолієм в цей рік можна втілювати море ідей, проектів і прожектів. Вони будуть пропонувати світові повне перезавантаження і в міру своїх сил перезавантажать все те, що знаходиться в межах їх досяжності — сім’ю, роботу, колектив друзів. Деколи їх будуть намагатися зупинити, але зробити це буде нікому не під силу. Тому що місія Водоліїв, як стверджує жартівливий прогноз на 2016 рік, фонтанувати і генерувати нове і передове.

Як тільки Водолії побачать, що їх енергія приносить плоди, вони кинуться рятувати світ з новою силою. І багатьом це вдасться.

РИБАМ в цей період життя все глибоко по барабану. Багато з них попливуть в глибину своєї душі і будуть там шукати сенс життя. Події, які проносяться повз, будуть здаватися їм нецікавими і нудними. Риби прийдуть до розуміння, що домосід — це ідеальний імідж, і взагалі: краще мовчати, ніж говорити. Деякі навіть забудуть слова, і якщо у них запитають їх важливе думку, вони тільки махнуть хвостом і попливуть далі.

Але якщо їх як слід розлютити, то навіть найспокійніші Риби відчують себе акулами і почнуть огризатися і кусати всіх, хто їм заважає споглядати.

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *