«Волинське братство» Полтавщини готується до ювілею

Spread the love

Цього року Полтавський обласний осередок Міжнародного громадського об’єднання «Волинське братство», який об’єднав під своїм крилом полтавчан – вихідців із Волині, відзначатиме свій ювілей – 10 років існування. 

Обговоренню організаційних питань святкування цієї події була присвячена чергова зустріч волинян, яка відбулась у неділю 24 січня 2016 року у Полтаві. Під час робочої частини зустрічі Голова «Волинського братства» Полтавщини Ростислав Морозюк урочисто вручив посвідчення новим членам організації та закликав усіх вихідців з Волині гуртуватись задля задоволення своїх духовних потреб, а також спільної роботи по розбудові української держави. «Кожній людині важливо не загубити своє батьківське коріння, підтримувати духовний і культурний зв’язок з тим краєм, де вона народилась, де отримувала перші уроки людяності і добра, – зазначив Ростислав Степанович. – Подібні зустрічі є джерелом нових сил, ідей та можливостей».

На 2016 рік у зв’язку з ювілеєм «Волинське братство» Полтавщини планує провести цілий ряд культурних заходів, до яких запрошує приєднатись усіх волинян, які нині проживають на території Полтавщини.

Інформацію про діяльність Полтавського обласного осередку Міжнародного громадського об’єднання «Волинське братство» можна отримати за телефонами: 095-515-55-89, 066-248-19-86.

Володимир Пасічко, член Полтавського обласного осередку М ГО «Волинське братство»

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *