Гороскоп на 2015 рік!

Spread the love

ЗГІДНО СХІДНОМУ ГОРОСКОПУ,

2015 РОКОМ БУДЕ ПРАВИТИ СИНЯ ДЕРЕВ’ЯНА КОЗА

За Китайським гороскопом Коза є символом доброти и гармонії, тому 2015 рік обіцяє бути більш позитивним, ніж попередній Рік Коня. Коза відома як спокійна, миролюбна тваринка, відповідно і 2015 рік нам принесе мир, спокій, злагоду кожній родині і нашій Україні. Крім того, Коза є восьмим знаком у східній астрології, а число вісім вважається щасливим у Китаї, воно пов’язане з багатством, добробутом, і процвітанням. Отже у 2015 році нас чекають позитивні зміни, гармонія і стабільність, як в суспільному, так і в особистому житті.

Коза, господиня 2015 року – добра тваринка, яка не терпить суперечок, жорстокості та насилля. Тому конфліктні ситуації, які виникли в минулому році, як на рівні держав, так і на особистісному рівні, нарешті вирішаться і поступово відійдуть в минуле. 2015 рік Кози надасть нам шанс знизити рівень напруги і змінить світ на краще.

Оскільки Коза достатньо егоїстична, то інтерес до політичних і суспільних подій стане поступово згасати – лозунги та заяви політиків будуть хвилювати нас набагато менше, аніж в попередні роки. На перший план у людей вийдуть власні інтереси, плани, наміри. Таким чином, після вкрай напруженого року ми, нарешті. Зможемо полегшено здихнути, вже не хвилюватися за завтрашній день і насолоджуватися звичайними життєвими радостями – творчістю, любов’ю, спілкуванням з близькими людьми.
Іноді у Кози буває поганий настрій і тоді вона стає вередливо, здатною на непередбачувані вчинки. Тому в 2015 році ми повинні бути готові до всіляких примх долі.

Слід пам’ятати, що Коза наділяє своєю прихильністю тільки людей добрих, здатних на співчуття та милосердя. Тому головним ключиком до успіху повинні стати такі якості, як дружелюбство, доброта, щирість.

 

ЛЮБОВНИЙ ГОРОСКОП НА 2015 РІК КОЗИ

Як відомо, Коза – натура доволі влюблива і романтична. Вона просто створена для того, щоб кохати і бути кохано. Коза – справжня покровителька закоханих, почуття, яких щирі і глибокі, тому не дивно, що вся атмосфера 2015 року буде сприяти тому, щоб шалено закохатися.
В рік Кози зав’яжеться багато романтичних знайомств і щасливих любовних стосунків, в основі яких будуть лежати пристрасть і відданість. Але нові почуття і нові романи будуть серйозно заважати в житті багатьом людям, оскільки в них із – за цього зовсім не залишиться часу на роботу
Коза мріє про міцну родину, тому тих, хто у 2015 році вступить до шлюбу, чекає спокійне і щасливе сімейне життя. Ті ж, хто вже одружені і щасливо живуть зі своїми половинками, будуть турбуватися про свою родину і ще сильніше зміцнять узи шлюбу.
ГОРОСКОП КАР’ЄРИ НА 2015 РІК КОЗИ
Коза – не надто працелюбна і дисциплінована тваринка і це вплине на небажання багатьох працювати у поті лиця. Більшість будуть цікавити розваги, подорожі, відпочинок. Тим не менше , господиня року подарує нам свіжі ідеї для бізнесу і підкаже,я к полегшити роботу, щоб якомога менше витрачати власні сили і при цьому більше заробляти.
Коза прихильна до людей творчих професій, моди, мистецтва, а також шоу-бізнесу. Всі талановиті люди у 2015 році відчують неабиякий підйом і зможуть виявити свої креативні здібності. Саме в цьому році багато з них стануть відомими. Взагалі в рік Кози слід творчо підходити до рішення будь-яких професійних проблем!
Головним недолікам, який буде багатьом заважати піднятись кар’єрними сходинками, може стати їх нерішучість. Тому в рік Кози треба поставити мете і направити всі сили та енергію на досягнення своїх інтересів, використовуючи при цьому творчу уяву та нестандартний підхід/

ФІНАНСОВИЙ ГОРОСКОП НА 2015 РІК КОЗИ

Коза любить багатство, але при цьому вона – велика транжира, зовсім не здатна накопичувати гроші. Вона з легкістю може спустити всі зароблені гроші на розкіш та розваги. В 2015 році не рекомендується брати в борг крупну суму грошей, краще зберігати їх і вкладати у нерухомість.

Особливу увагу в 2015 році слід звернути на правильне планування фінансів. Всі великі покупки повинні бути добре спланованими. Щоб не тільки зберегти, а й збільшити свій капітал, в рік Кози рекомендується вкладати гроші в предмети мистецтва. Можна також купувати недвижиме майно або займатися спонсорством. А ось з бізнесом у Кози стосунки не складаються. Вона – поганий бізнесмен. Тому відкривати свій бізнес у 2015 році, ретельно все не продумавши і не оцінивши всі варіанти розвитку, не рекомендується.

Слід нагадати, що Коза дуже цінує благодійність. Тому люди з добрим серцем, які надають безкорисливу допомогу тим, хто її потребує, отримають від Кізоньки прихильність і заступництво.
Зустрічати Рік Кози слід у одязі зелених, синіх, та бірюзових тонів. З НОВИМ РОКОМ КОЗИ!

ЖАРТІВЛИВИЙ ГОРОСКОП:
З ЯКИМИ ЗНАКАМИ ЗОДІАКУ МОЖНА ЙТИ В РОЗВІДКУ

Нерідко дружба пізнається в складних ситуаціях. Не дарма про доброго товариша кажуть: «а я б з ним у розвідку пішов». Але чи всі навколишні люди надійні і на всіх чи можна покластися в скрутну хвилину? Про це розповість наш жартівливий гороскоп за Знаками Зодіаку. Дізнайтеся , з ким можна йти в розвідку , а з ким не можна!

З ОВНОМ в розвідку йти можна, але це буде дуже ризикований захід . Представник цього сузір’я не побоїться піти напролом в лігво ворога і відважно буде захищати вас. Але в підсумку мета операції навряд чи буде виконана: з Овном ви наробите таких справ, що потім будете з тремтінням згадувати цю вилазку.

 

 

ТІЛЕЦЬ – надійний розвідник. Він дуже спокійний і обережний. З ним ви не пропадете. Телець з незворушним виглядом знешкодить супротивника і виконає своє партизанське завдання .

 

 

 

 

Перш ніж йти в розвідку з БЛИЗНЮКАМИ, випийте пару ложок валер’янки. Приготуйтеся до того, що з представником цього Знака Зодіаку ви будете постійно сперечатися і лаятися. Пам’ятайте: на завданні цей товариш буде імпровізувати, так що вам доведеться підлаштуватися по нього .

 

 

Збираючись в розвідку з РАКОМ, знайте: ви можете не повернутися. Перед походом ви сотню раз все обговоріть в найдрібніших деталях, але коли справа дійде до практики, все піде не за планом. Поразку гарантовано.

 

 

 

 

 

Вирушаючи в розвідку з ЛЕВОМ, пам’ятайте: він з легкістю виконає завдання, але на цьому не зупиниться. Раз прийшли в лігво ворога, так чого розмінюватися на дрібниці! Лев неодмінно захоче погеройствувати. 

 

 

 

Збираючись в розвідку, ДІВА все ретельно спланує і буде діяти чітко за своїм планом. Але у випадку непередбачених обставин представник цього Знака Зодіаку розгубиться, адже план – то впав! Імпровізувати Діва не вміє, так що вам доведеться все тягнути на собі.

 

 

 

 

З ТЕРЕЗАМИ хоч у розвідку, хоч на передову. До виконання бойового завдання вони підійдуть дуже цивілізовано. Можете не хвилюватися : вас ніхто не розсекретить. Без вибухів, погонь і стрільби ТЕРЕЗИ виконають завдання на п’ять з плюсом.

 

 

Йти в розвідку зі СКОРПІОНОМ небезпечно. Жартівливий гороскоп стверджує, що він буде безжальним до ворогів, зухвалим і лізти під пулі, чим виклече зайвий вогонь на себе і до вас, відповідно. Почуття самозбереження йому не відомо. Так що вам доведеться весь час охолджувати його пил.

 

 

 

 

 

Збираючись в розвідку, СТРІЛЕЦЬ обов’язково щось забуде. Вам доведеться орієнтуватися на місцевості без карти і виконувати завдання без патронів. Але незважаючи на це, завдання ви виконаєте. Що тут скажеш, Стрільців рятує вміння імпровізувати і удача!

 

 

 

 

КОЗЕРІГ – найнадійніший розвідник. З ним ви не пропадете . Однак на завданні вам буде не так-то просто. Не кожен зможе змагатися з представником цього Знака Зодіаку у витривалості і витримці. Якщо Козерога візьмуть у полон, він ні за що вас не видасть, а від тортур він постарається отримати задоволення.

З ВОДОЛІЄМ в розвідці ви відчуєте, що таке справжній адреналін. Цей товариш буде ризикувати і підставлятися по кулі, однак якась сила буде постійно йому допомагати. Напевно, це удача. Водолій легко може потрапити в лігво ворога, і його приймуть за свого без всяких сумнівів.

 

З РИБАМИ в розвідку ходити дуже весело. На завданні з’ясується , що в штабі у ворога у них є старі знайомі , які і допоможуть виконати завдання. А пізніше виявиться, що ворожий ватажок – це їх троюрідний дядько по материнській лінії. Разом з Рибами ви виконаєте завдання по -тихому завдяки їх особистим зв’язкам і внутрішньому чарівності .

 

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *