НАРОДНЕ ВІЧЕ ТА МИСТЕЦЬКІ ЗАХОДИ ДО РІЧНИЦІ ЄВРОМАЙДАНУ

Spread the love

 21 листопада 2014 року зранку перші особи держави і представники громадськості покладуть квіти до Пам'ятного знаку Героям Небесної сотні на вулиці Інститутській.

З 15:00 проходитиме міжнародна благодійна акція "Україна – це я" – встановлення конструкцій з лампадок Герба України, "Слава Україні – героям слава".

З 16:00 до 17:00 відбудеться хода самооборонців Майдану з Михайлівської площі до Майдану Незалежності.

 

На Майдані Незалежності також покажуть фотогалерею подій Майдану, героїв АТО, оновлять фотовиставку Національної гвардії України. Відбудеться пробіг Варшава – Київ "Біг до Майдану", а також від польської сторони – фотовиставка на Хрещатику.

В Українському домі паралельно відбуватиметься низка заходів з ініціативи громадськості. Активісти Майдану пропонують читання, презентації книг, фільмів, зокрема, творче об'єднання "Вавілон'13" представить документальні фільми про Майдан і зону АТО; фотовиставки, в тому числі відкриття виставки фотографій та артефактів Майдану "Шлях до свободи"; презентація пошти Майдану – написання та відправка листів з фірмовими марками та конвертами; бібліотеки Майдану – експозиція колекції "Майдан в книжках"; роздача книги-реквієму "Небесна сотня".

О 18 годині відбудеться Народне віче та мистецька програма "Пісні свободи за участю рок – гуртів та виконавців, які виступали під час Євромайдану, і  продовжують їздити в зону АТО: "Мандри", сестри Тельнюк, Тарас Чубай, "Плач Єремії", Тарас Компаніченко, "Хорея козацька", "Kozak System", Марія Бурмака, "Та Рута".

 Дорогі земляки! Щиро вітаємо вас зі Святом Свободи і Гідності і закликаємо усіх взяти активну участь у заходах, присвячених пам’ятній події – річниці Євромайдану!

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *