Відкритий лист Олександра Скіпальського

Spread the love

1.08.2012р.
М.Київ.

Відповідь на відкритий лист патріотичних сил Волині!
———————————————————————

Дорогі побратими! Друзі! Виборці 19 Володимир-Волинського виборчого округу! Волиняни!

 

Напередодні чергових виборів депутатів до Верховної Ради у жовтні 2012 року, віками омріяна Україна знаходиться в складному стані.

 
1.08.2012р.
М.Київ.

Відповідь на відкритий лист патріотичних сил Волині!
———————————————————————

Дорогі побратими! Друзі! Виборці 19 Володимир-Волинського виборчого округу! Волиняни!

 

Напередодні чергових виборів депутатів до Верховної Ради у жовтні 2012 року, віками омріяна Україна знаходиться в складному стані. Не маючи на протязі 21 року новітньої історії, чіткої та визначеної стратегії розбудови державного механізму, вміння управляти самостійною країною, обране на ейфорійних хвилях керівництво країни не спромоглося встановити українську владу,а народ терпляче очікував чуда з рук пристосуванців – чиновників, більшість яких складають онуки та сини колишніх катів і окупантів. Прихильники поневолення українців, після поразки у 1991році оговталися і успішно руйнують нашу суверенність,духовність, розмивають,знищують в українців збережені природою залишки інстинкту до самоорганізації. На фоні використання новітніх інформаційних технологій, загарбницькі сили активно і наступально впроваджують запозичену у Золотої Орди і введену у ранг імперської державної політики методику підкупу,вимагання,шантажу. Колишні та нинішні президенти України з різних міркувань,спираючись на антиукраїнські персоналії в своєму безпосередньому оточенні, що формували кадрову політику, не змогли і не захотіли створити патріотично налаштовані,національно свідомі, безмежно віддані Україні спеціальні сили і військові структури,які в силу своїх функціональних обов`язків зобов`язані були подавити і локалізувати ріст антидержавних сил.
Врятувати становище може виключно прояв народної консолідації, розуміння загрози зникнення українського етносу і демонстрації ворогам України готовності до боротьби за вільність і незалежність. Сьогодні Українська Незалежність потребує використання всього арсеналу боротьби за своє існування,але ще не втратила до кінця свою важливу роль представницька гілка влади,тобто Верховна Рада. Від її формування у найближчий рік стане чіткіше зрозумілим ,що буде з Україною. Чи ми станемо імперським придатком з поступовим перетворенням в губернський статус,чи розколемося на анклави на зразок Грузії,Молдови,Сербії, над чим повним ходом працюють у світі наші вороги. На превеликий жаль питання стоїть руба.
Кому сьогодні в руки віддасть депутатський мандат зневірений,обкрадений, ошуканий,озлоблений,але наш український народ? Народ, що дає світові геніїв,користується повагою у інших народів,але заплутаний власною трагічною історією не може зрозуміти ,що тільки своїми силами у кожному куточку нашої України і на берегах Донця,берегах Тиси, берегах Дніпра і Дністра, хвилях Азова,Чорного моря і Світязю ми, єдина українська нація, мусимо бути разом і не слухати улесливих ворогів чи спритних грабіжників . Український народе скинь нарешті чари і подивися як живуть вільні і чесні люди. Віддасте мандат у руки іноземного прислужника, зрадите себе і своїх дітей,віддасте у руки олігарха-злодія, крім зради прибавиться пограбування, віддасте у руки пристосуванцю отримаєте холуя-тушку,віддасте п`яниці,чи дурню поплатитесь честю. Віддайте мандат чесній, моральній, розумній людині що вміє відчувати чужу біль як свою, доступній у спілкуванні, не чванькуватій людині, що відчуває сором і не є циніком. Особливо будьте пильними з тими, хто Вас хоче підкупити. Знайте,що ті кандидати-благодійники роздають Ваші гроші, тільки відібрані від Вас у різний спосіб. Одні із них розікрали державний бюджет ,другі привласнили народне добро,треті контрабандою вивезли вирубані дуби,четверті стали прислужниками закордонного капіталу і за допомогу у пограбуванні власного народу отримали гарний дохід, маєтки на березі Женевського озера. Особливо цинічно виглядає ситуація,коли дійсно знедолені волинян, які назвалися поліщуками, отримуючи замаскований у комуністичну мантію значний соціальний подарунок, не бачать, може поки не можуть побачити,що той подарунок горе-комуністи України заробили у своїх класових ворогів-міжнародних олігархів за продажу в економічне рабство не одне покоління українців,прислужництво імперським силам,сприяння в організації контрабанди, маніпуляціях з розподілом-підкупом бюджетних коштів.
Сьогодні я вже можу і хочу подякувати тим своїм землякам-волинянам, котрі в далекому 1994 році вручили мені право називатися народним депутатом. Гарним чи поганим я був депутатом не знаю, Вам, хто пам`ятає видніше, але я з Вашою довірою і підтримкою, послідовно і твердо захищав національні інтереси України, разом з колегами по зброї ми побудували і поставили на бойове чергування військову розвідку України, підняли і зміцнили міжнародний авторитет українських військовиків , мінімізували втрати наших дітей у Югославському конфлікті. Стверджую,що саме Ваш мандат був тим мечем, що розрубав спротив потужної п`ятої колони по недопущенню створення української за суттю і змістом військової розвідки. Крім того,я горджуся,що мій голос депутата був відданий за прийняття першої української Конституції.
В теперішній час, мною від низки національно-патріотичних сил Волині отриманий відкритий лист, маю сотні звернень побратимів і друзів, котрі розуміють роль і місце безпеки для існування держави. Вимоги справжніх борців за Україну, керівництва Української республіканської партії,членом якої являюся,моє особисте світобачення спонукали мене до прийняття рішення на використання досвіду боротьби за незалежну Україну, багатолітньої праці в контррозвідці і розвідці у законотворчій парламентській діяльності. З цією метою,були досягнуті організаційні домовленості з опозиційними силами про визнання мене єдиним кандидатом від КОДу по 19виборчомуокругу. В останні дні перед оголошенням вказаного рішення, в результаті тіньових оборудок, провокативних дій та продажності окремих осіб, були безвідповідаль- но та недалекоглядно порушені. Сподіваючись на зіткнення кандидатів від опозиції поміж собою, вони спільно розраховували не тільки на перемогу провладного кандидата , але і на компрометацію мого імені, з метою нейтралізації генерала-українця у подальших зусиллях в боротьбі з ворогами України. Не вийде! Першочерговий аналіз персоналій майбутнього складу Верховної Ради,методика його підбору, гарантовано дають підставу заявити, що вся боротьбу за нашу незалежність і волю попереду. Кожний патріотично налаштований громадянин України, якщо він бажає кращого життя для майбутніх поколінь, зобов`язаний проявляти громадянську активність і бути готовим до захисту цілістності суверенної держави. Боротьби вистачить усім, в першу чергу за межами парламенту, де ми дорогі друзі будемо разом. Щиро дякую Вам мої однодумці за підтримку, в силу вищесказаного, генерал-лейтенант Олександр Скіпальський заявляє що, не буде реєструватися кандидатом в депутати Верховної Ради України по 19 Володимир-Волинському виборчому округу.. Честь маю! Слава Україні!
 

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *