Українсько-Польський форум партнерства

Spread the love

Академік НАНУ, директор Інституту літератури ім.Т.Шевченка, Президент МГО «Волинське братство» Микола Жулинський та виконавчий директор Валерій Фень взяли участь, як члени Українсько-Польського форуму партнерства, у спільному засіданні Форуму у місті Луцьку. Форум відбувся під головуванням Співголів Анатолія Кінаха та Януша Онишкевича.  

 

Академік НАНУ, директор Інституту літератури ім.Т.Шевченка, Президент МГО «Волинське братство» Микола Жулинський та виконавчий директор Валерій Фень взяли участь, як члени Українсько-Польського форуму партнерства, у спільному засіданні Форуму у місті Луцьку. Форум відбувся під головуванням Співголів Анатолія Кінаха та Януша Онишкевича.

На волинській землі Форум гостинно приймали: голова Волинської облдержадміністрації Борис Климчук, Голова обласної Ради Володимир Войтович, міський голова м. Луцька Микола Романюк та заступник Голови облдержадміністрації Едуард Стоєв. Учасники Форуму відзначили свято останнього дзвоника разом з учнями школи-гімназії № 4 м. Луцька (директор Олександр Мишковець), отримавши заряд гарної енергії від волинських дітей, майбутніх громадян України та Євросоюзу.

 

Текст Валерій Фень

фото Валерій Фень за допомогою Дмитра Кокотова

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *