Візит Роберта Брауна

Spread the love

Відбулася робоча зустріч Голови МГО "Волинське братство" Данила Курдельчука та виконавчого директора Валерія Феня з шотландським професором Робертом Брауном, щирим другом України, Волині та Волинського Братства.

 За понад 7 років роботи в Україні, як представник фундації Friends of Ukraine in Scotland, пан Браун організував, зібрав та передав допомоги дітям сиротинців України на суму понад 70 тисяч доларів.

Звіт Роберта Брауна

Він особисто переконував багатьох спонсорів зробити благородну справу – допомогти діткам відчути, що їх люблять, про них піклуються, що врешті-решт вони потрібні спільноті як маленькі, але поважні громадяни.

Пан Роберт, виступаючи в одній особі і як організатор допомоги і як представник, якого дітки сприймали скорше як доброго керівника, Friends of Ukraine in Scotland, своєю безкорисною працею зробив більше для дружби, любові та взаємоповаги між українцями і шотландцями ніж деякі цілі організації.

Волинське Братство разом з містером Брауном піклується наших волинських діток, а саме діток будинку сімейного типу Наталії Бучковської у Володимирі-Волинському, Ми неодноразово висвітлювали наші зустрічі на сайті і сьогодні з приємністю розміщуємо щирі слова з міста Володимира.

Текст та фото Валерій Фень

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *