Галина Григорівна Скопіченко

Spread the love

 Світлій пам'яті Галини Григорівни….

 

27 листопада виповнилось би 79 років Галині Григорівні Скопіченко. І в останній четвер листопада жінки Клубу "Волинянка" вітали б її з Днем народження. Але вже більше року її не має з нами. Прикро, що не довелось її провести в останню путь. Це і наша, і не наша провина.

Галина Григорівна була простою жінкою, але водночас надзвичайною людиною. Її простота відзначалась вродженою інтелігентністю і толерантністю по відношенню до кожної людини. Їй були притаманні всі людські чесноти: добропорядність, чуйність, відданість в роботі, друзям і всьому що її оточувало.

Життя не шкодувало її. Вона втратила чоловіка і сина. З цим болем вона жила постійно і це відчувалось. Проте це не зруйнувало її душі, доброти і співчуття до інших.

Доля звела нас усіх з Галиною Григорівною у земляцтві. Ми пам"ятаємо, що не зважаючи на свій вік, вона була у вирі життя земляцтва і нашого жіночого Клубу. Звертаючись до неї про допомогу, кожен знав, що не почує відмови. І все вона робила без метушні, спокійно і добросовісно.

Вона була гідною племінницею своєї рідної тітки – великої української драматичної актриси Наталії Ужвій і свято берегла її пам"ять. Саме за її ініціативою земляцтво домоглось встановлення пам"ятної дошки на будинку, де останні роки мешкала актриса. Вона берегла сімейний альбом і речі родини.

Вона до останнього їздила у Львів на зустріч студентів свого випуску і була ініціатором цих зустрічей. В останній рік бідкалась, що можливо вже не побачиться з друзями. Як відчувала…

Галини Григорівна достойно пройшла життєвий шлях, визначений їй долею.

Ми завжди пам"ятаємо і згадуємо її – привітну, розважливу і добру.

Світла їй пам"ять…

 

Галина Прийомська

2011 р.

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *