Бюлетень №15 від 14/11/2011

Spread the love

 Шановні колеги та представники громадських організацій!

Представляємо Вашій увазі ряд актуальних пропозицій щодо проектів, конкурсних програм, грантових пропозицій, навчальні та стипендіальні програми, інформацію про міжнародну діяльність Луцької міської ради.

 

14.11.2011, № 15

 

Шановні колеги та представники громадських організацій!

Представляємо Вашій увазі ряд актуальних пропозицій щодо проектів, конкурсних програм, грантових пропозицій, навчальні та стипендіальні програми, інформацію про міжнародну діяльність Луцької міської ради.

 

* * *

Олімпійська вікторина «Лондон 2012»

 

Посольство Великої Британії в Україні спільно з Національним олімпійським комітетом України оголошує про початок он-лайн вікторини «Лондон 2012» з нагоди проведення Олімпійських ігор у Лондоні у 2012 році.

 

Три щасливих переможці вікторини отримають у подарунок ексклюзивну сувенірну продукцію, люб’язно надану Лондонським оргкомітетом з підготовки та проведення Олімпійських і Паралімпійських ігор 2012 року. Головними призами будуть рюкзак, парасолька й рушник зображені на фото, також кожен з переможців отримає фірмову кепку, значок і ручку з символікою «Лондон 2012». Окрім того, переможці отримають спеціальні призи від Посольства.

 

Вікторина триватиме до 20 листопада 2011 року

 

Джерело: http://ukinukraine.fco.gov.uk/uk/visit-uk/london-2012/quiz

 

* * *

 

Програма стипендій Чівнінг для післядипломного навчання

 

Програма стипендій Чівнінг для післядипломного навчання на 2012/2013

Британські урядові стипендії Чівнінг є одними з найпрестижнишіх нагород для навчання в Сполученому Королівстві. Окрім навчання за обраною программою, вони дають учасникам чудову можливість спілкування зі своїми ровесниками в унікальній академічній атмосфері Сполученого Королівства.

Ці стипендії пропонуються для молодих лідерів України, тих, хто має потенціал в майбутньому впливати на прийняття рішень у державі та формувати громадську думку. Більшість стипендій розрахована на післядипломні магістерські програми (на здобуття ступенів MSc, MA, LLM) тривалістю до 12 місяців, але можливо також обрати менш тривалу дослідницьку програму строком від 3 місяців.

Кінцевий строк прийому заяв – 16 грудня 2011 року

Джерело: http://www.britishcouncil.org/uk/ukraine-education-funding-chevening-scholarships.htm

* * *

 

Програма стажування у Федеральному міністерстві закордонних справ Німеччини

 

Феде­ральне міністерство закордонних справ Німеччини запрошує 20 молодих співробітників державних установ України пройти стажування  у Берліні навесні 2012 року (з 16 квітня до 4 травня). Всі учасники отримають загальну суму на транспортні витрати, а також добові гроші та безкоштовне помешкання в Берліні.

 

Спочатку Посольство зробить попередній відбір серед надісланих клопотань. Потім кандидати отримають нагоду особисто представити себе в Посольстві, де їм, серед іншого, належить скласти пись­мовий тест англійською мовою (23-27 січня 2012) та пройти співбесіду (наприкінці лютого 2012). 

 

Кінцевий термін подання заявок: 31 грудня 2011 року

 

Джерело: http://www.kiew.diplo.de/Vertretung/kiew/uk/Presse__Medien/Meldungen__Presse__2011/hlep__2012__ausschreibung.html

 

* * *

Додаткова інформація за телефоном управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради (0332) 777-905, e-mail: lutsk.umspd@gmail.com. Використанні ресурси ресурсного центру «Гурт», «Громадський портал» та інші джерела.

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *