Новини із Криму

Spread the love

Голова Ради КРО МГО "Волинське братство" Фролов І.Ф., перебуваючи на Волині 27 жовтня 2011 року, був на прийомі у першого заступника Голови Волинської обласної Ради Лобача Ю.В.

Голова Ради КРО МГО "Волинське братство" Фролов І.Ф., перебуваючи на Волині 27 жовтня 2011 року, був на прийомі у першого заступника Голови Волинської обласної Ради Лобача Ю.В., у  першого заступника Голови Волинської обласної ДА Башкаленко О.К. та у  заступника Голови Волинської обласної ДА Курилюка О. І.. В, де інформував керівництво Області про роботу Кримського осередку.

В ході зустрічей узгоджувались питання щодо проведення влітку 2012 року на базі військової частини у м.Євпаторія воєнно-патріотичних зборів з юнаками 12-16 років. Обговорювались питання про підготовку міжрегіональної угоди між Волинню та Кримом, створення в Криму Волинського музею під відкритим небом та інші.

Перший заступник Голови Волинської обласної ДА Башкаленко О.К. передав для Кримського РО прапор Волині.  Керівники Волині схвально сприйняли інформацію та погодились сприяти роботі земляків у Криму.

Голова Ради КРО у Волинській ДА

Текст та фото Голова Ради КРО
МГО "Волинське братство"
Фролов І.Ф.

 

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *