Підписання угоди з КМДА

Spread the love

 24 червня 2011 року відбулося урочисте підписання Угоди про співпрацю між Київською міською радою, Київською міською державною адміністрацією та земляцтвами областей України та АРК.

24 червня відбулося урочисте підписання Угоди про співпрацю між Київською міською радою, Київською міською державною адміністрацією та земляцтвами областей України та АРК. 

Предметом Угоди є встановлення партнерських зв’язків, налагодження взаємодії столичних органів влади та Земляцтв областей України з різних питань життєдіяльності міста, організація та проведення спільних заходів, культурно-мистецьких акцій у Києві та регіонах України.

Угодою передбачено створення необхідних умов для діяльності земляцтв областей України та АРК; забезпечення взаємного інформаційного обміну між Київрадою, КМДА та земляцтвами щодо основних питань їхньої діяльності тощо.

Голова КМДА Олександр Попов підкреслив , що об’єднання зусиль сьогоднішніх киян, вихідців з різних куточків нашої держави, задля допомоги своїм краянам одночасно слугуватиме й процвітанню Києва, збагаченню духовності та культури столиці.

Заступник Київського міського голови – секретар Київради Галина Герега відмітила, що підписання Угоди зміцнить дружні стосунки з земляцтвами України і допоможе подальшому розвитку існуючих проектів у науково-освітній та культурній сферах.

Вступаючи від земляцтв України голова МГО "Волинське братство", президент Укрінюрколегіїї Данило Курдельчук висловив думку, що земляцтва, як інститут громадянського суспільства, і надалі відіграватимуть важливу роль в побудові направду демократичного суспільства.

Зустріч завершилася конструктивним та діловим спілкуванням по багатьом актуальним питанням життєдіяльності земляцтв та столиці нашої держави.

 

Текст та фото Валерій Фень

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *