Передача книг для бібліотек історичної Волині

Spread the love

Виконавчий директор МГО "Волинське братство" Валерій Фень здійснив робочу поїздку по містах історичної Волині.

Метою поїздки була передача в дарунок від члена МГО "Волинське братство" Мирослава Смородського (США) книги Володимира Сергійчука «Тарас Бульба-Боровець. Документи. Статті. Листи». Видання було здійснене за фінансової підтримки Мирослава Смородського, сина начальника штабу «Поліської січі» Петра Смородського.

Книга була передана через бібліотечний колектор у Волинській області до районних бібліотек області, міських бібліотек міст Володимира-Волинського, Ковеля, Луцька, Нововолинська та вузівських бібліотек м.Луцька, у Житомирській області – до районних бібліотек області, міських бібліотек міст Бердичева, Новоград-Волинського, Коростеня, Житомира, бібліотек вузів м.Житомира та шкільних (сільських) бібліотек Олевського району.

У Рівненськії області кига була передана до районних бібліотек області, міської та вузівських бібліотек м.Рівного та шкільних (сільських) бібліотек Березнівського та Володимирецького районів за допомоги обласної організації Української народної партії.

 

 У Луцьку відбулася робоча зустріч з членом Ради Об’єднання, першим заступником голови Волинської обласної ради Юрієм Лобачем.

Текст та фото Валерій Фень

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *