Бюлетень від 31/05/2011

Spread the love

 

31.05.2011, № 10

 

Шановні колеги та представники громадських організацій!

Представляємо Вашій увазі ряд актуальних пропозицій щодо проектів, конкурсних програм, грантових пропозицій, навчальні та стипендіальні програми, інформацію про міжнародну діяльність Луцької міської ради.

 

* * *

Навчальні візити до Польщі (Study Tours to Poland)

 

Восени 2011 року відбудуться традиційні кiльканадцятиденнi навчальні візити до Польщі (Study Tours to Poland), організовані Польсько-Американським фондом свободи, фондом “Боруссiя”, Колегією Східної Європи ім. Яна Новака-Єзьоранського та Фондом “Освіта для демократії”.

До участі в відборі на візити запрошуються активні студенти початкових курсів із України, Бєларусі та Російської Федерації у віці 18-21 років (яким не виповнилося 22 років до 15 червня 2011 року), які відзначаються успіхами в науковій і громадській діяльності та не брали раніше участі в візитах. Знання польської мови не є умовою участі в візитах, також не вимагається знання іншої, наприклад, англійської мови.

Участь у візитах безкоштовна. Організатори забезпечують відібраним і запрошеним учасникам проживання, харчування, компенсацію вартості проїзду тощо. Візити відбуватимуться восени 2011 року тривалістю 12 днів групами по 10-11 осіб у Гданську, Вроцлаві, Варшаві, Любліні, Лодзі, Свентохловіце, Кракові, Новому Сончі, Познані чи Щецині (за вибором і рішенням організаторів).

Кінцеивй термін подання документів 15 червня 2011 року.

Джерело: http://ciacy.org.ua/?p=782

* * *

ІІ Школа європейської інтеграції для лідерів громадянського суспільства України

Інститут Політичної Освіти спільно з Міжнародним Фондом Відродження оголошують набір учасників ІІ Школи європейської інтеграції для лідерів громадянського суспільства України. 

Мета проведення Школи: підвищення спроможності лідерів громадянського суспільства України використовувати можливості європейської інтеграції для просування реформ, впровадження європейських стандартів та практик.

До участі у Школі запрошуються лідери різних сегментів громадянського суспільства України (представники правозахисних, екологічних, молодіжних організацій, організацій споживачів, профспілок, професійних об’єднань, бізнес-асоціацій тощо).

Остання дата надсилання документів 15 червня 2011 року.

Джерело: http://gurt.org.ua/news/trainings/10617/

* * *

 

Конкурс проектів Канадського фонду місцевих ініціатив

Канадський фонд у 2010-2011 роках запрошує українські місцеві об‘єднання та організації розробити пропозиції та подати заявки на фінансування проектів, що пов’язані з одним чи кількома пріоритетами та напрямами діяльності: Меншини та вразливі верстви суспільства, Охорона навколишнього середовища, Боротьба з корупцією та демократичне управління.

Як правило, максимальна сума гранту становить 50 тис. канадських доларів (приблизно 400 тис. грн., що може змінюватись залежно від коливань обмінного курсу). Внаслідок обмежених ресурсів фонду та великої кількості заяв на фінансування, слід відзначити, що гранти з максимальною сумою можуть бути ухвалені лише за надзвичайних обставин. Зазвичай, гранти надаються у сумі від 5 до 10 тис. канадських доларів (приблизно від 40 до 80 тисяч грн.).

Останній термін подання заявок на конкурс 24 червня 2011 року.

 

Джерело: http://www.civicua.org/news/view.html?q=1618410

 

* * *

Додаткова інформація за телефоном управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради (0332) 777-905, e-mail: lutsk.umspd@gmail.com. Використанні ресурси ресурсного центру «Гурт», «Громадський портал» та інші джерела.

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *