Нарбут

Spread the love

 Виставка-портрет "Мистецтво на ім'я "Нарбут" представляє Григорія Нарбута – батька радянської книжково-журнальної графіки, всесвітньо відомого українського художника, автора перших Українських грошей та поштовий марок, гербів та печаток, книжкових знаків та гральних карт та присвячується 125-ї ​​річниці з дня його народження.

Відвідувачі виставки будуть мати можлівість ознайомитись з інформацією про Г. І. Нарбута та побачити різнопланові матеріали його багатогранної творчості: грошові знаки, конверти і листівки, екслібриси т поштові марки, графіку, геральдичні знаки, фотокартки, репродукції картин, альбоми, книги, журнали, зразки абетки, силуетні портрети та багато іншого.

Відкриття виставки відбудеться 20 травня 2011р. (в день банківського працівніка України) у холі головного офісу ПАТ "Західінкомбанк" о 16.00 за адресою м.Луцьк пр.Перемоги, 15. Вхід вільний з 9 до 16 години щодня, крім суботу та неділі (виставка буде діяті до 20.06.2011р.) Організатор виставки – Волинська Асоціація колекціонерів "Паритет". Контактний телефон (0332) 78-02-36.

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *